Devastace Evropy a České republiky pokračuje, tentokrát nikoliv pod záminkou „pomoci uprchlíkům“

Devastace Evropy a České republiky pokračuje, tentokrát nikoliv pod záminkou „pomoci uprchlíkům“, protože to je již přechodně vyřešeno přechodem od trvalých, viditelných a pevných kvót, které prozatím neprošly Radou EU, na tzv. systém „přesídlování“ legalizovaných imigrantů. Dalším stupněm je politicko-ekologický teror, který postupně svými rostoucími požadavky zadusí evropskou energetiku, průmysl i zemědělství.

Jakým korporátním subjektům slouží ekologičtí aktivisté a klimatologičtí panikáři? Protože někdo to platit musí…!

Pravda je, bohužel, jinde!

Je to stejné, jako kdysi řekl Jan Žižka: Jde o naše (rozuměj Evropanů se zdravým rozumem) zničení.

Domino
Zatímco političtí a aktivističtí ekoteroristé v Evropě blouzní o uhlíkově neutrální Evropě a rozšiřují své požadavky např. na plnou „ekologizaci“ automobilové dopravy nebo na prioritizaci energetických zdrojů za hranicemi fyzikálních zákonů, největší světoví znečišťovatelé (myslím tím státy, nikoliv přírodní znečišťovatele) v Amerikách a Asii, vyrábjějí vesele a lacino dál a nečelí žádným „uhlíkovým daním“. Naše trhy se jejich výrobkům díky hlouposti našich EU šéfů otevírají stejně naivně jako některé naše ženy západním turistům za komunismu, namísto zavedení uhlíkové daně na veškeré dovozy do EU z těchto zemí. Místo toho, abychom tlačili na hlavní světové znečišťovatele a producenty CO2, ničíme si svoje vlastní evropské hospodářství nesmyslnými požadavky, které i kdyby byly splněny, ovlivní světové klima a kvalitu ovzduší jen minimálně.

Takže náš průmysl i energetiku si zdevastujeme pod nátlakem klimatických alarmistů a ekologistů sami. Až tu už vůbec nic nezůstane, budeme nuceni dovážet právě ty produkty, vyráběné za ekologicky i lidsky nepřijatelných podmínek někde úplně jinde, kde na ekologii z vysoka kašlou.

Zatímco klimapoplacháři brojí proti chovu dobytka (ach ty kravské větry…), EU připravuje otevření Evropy bezcelním dovozům hovězího z jihoamerických zemí sdružených v organizaci MERCOSUR, které zdevastují i ty zbytky zemědělské výroby, co nám po 30 letech řádění liberálních socialistů ještě zbyly.

Rád bych věděl, co tedy v Evropě vlastně budeme dělat (kromě toho že vymřeme jako ony Calhounovy přežrané a dekadentní myši, o kterých jsme nedávno psali s Petrem Hamplem, a tím konečně přestaneme překážet masové imigraci z Afriky), čím se budeme živit? Když nebudeme smět nic neekologického vyrábět (což bude skoro vše), budeme svítit loučemi a půjčovat si na dovozy masa a na sociální dávky pro miliony migrantů, zatímco naši důchodci nebudou mít na bydlení, jídlo ani léky?

To si opravdu v EU a v Evropské komisi nikdo není schopen složit dohromady všechny kostky domina? Zjevně není…

Vydělávají vždycky
Oni, ti europapaláši, jsou na svých postech primárně kvůli tomu, aby pomáhali nadnárodním korporacím a zejména bankám vyždímat z našich zemí to, co v nich ještě zbylo, a zbavit nás byť i stínu jakékoliv naděje na návrat k samostatnosti a soběstačnosti.

Celá ta ekologická a klimatologická panika je totiž jenom obyčejný konkurenční boj a bitva o trhy, zbožové i finanční. Jde zase jenom o prachy, ne o lidi nebo nějaká lidská práva. To je jenom zástěrka Nic víc.

Například tím, že ekologickými zákony v podstatě znemožníme výrobu automobilů v Evropě (aféra Dieselgate neproběhla pro nic za nic…), uvolníme trh zahraniční konkurenci, která, v rámci smluv jako TTIP nebo CETA, nebude podléhat evropským normám. No není to zvláštní?

Takže co zbude pro nás, Evropany? Odpověď se nabízí ve formě citátu z filmu „Soudný den“, kterou pronesl Vetřelec na dotaz, co po Pozemšťanech vlastně chtějí, když řekl: „Zemřít!“

S tím se ale nelze ztotožnit. Nemohu se smířit s tím, že z mé země bude ožebračený, vydrancovaný euroregion a z obyvatel ustrašení bezprávní otroci s předraženou vodou na příděl.

Rád bych tedy věděl, které korporaci slouží hnutí Fridays for Future. Kdo financuje Gretu Thunberg a jí podobné loutky? Kdo má takový zájem na rozvrácení evropského průmyslového potenciálu? Čí zájem je tak silný, že se neštítí zneužít děti pro dosažení svých cílů?

Na jednoho aktéra nesmím zapomenout. Jsou to banky. Banky, které vydělávají vždycky. Banky, od kterých si zoufalí průmyslníci budou muset půjčovat na nesplnitelné požadavky ignorantů, jako je Ursula von der Leyen. Banky, které vždy vydělávají na světových krizích (které někdy samy iniciují). Banky, které vždy rády půjčí státu, jehož rozpočet se zadrhne na nesplnitelných požadavcích ekologů.

On totiž konkurenční boj mezi korporacemi je současně zdrojem velkých příjmů ekologických organizací. Jde o velmi primitivní formu korupce typu: „Vy znemožníte marketing a prodej výrobků konkurence, já zaberu její místo na trhu a dopřeji vám sponzorský dar ve výši….  A vy mne zmíníte jako významného přispěvatele na ekologii“.

Chceme to?
Ingerence orgánů EU skrze závaznou komunitární legislativu do politiky životního prostředí (a taktéž do energetické politiky) jejích členských států je tedy z dlouhodobého hlediska asi největším rizikem tzv. evropského integračního procesu a jeho federalizace. Jejich mocným spojencem jsou političtí ekologisté, zejména v podobě nejrůznějších zelených politických stran, které zažívají v západní části kontinentu (včele s Německem) renesanci a vzestup.

V České republice jsme mohli jejich řádění naplno zažít v období Topolánkovy vlády a Bursíkova panování na Ministerstvu životního prostředí, kdy bujela nemravná finanční podpora tzv. obnovitelných zdrojů, která nebývale zdražila elektřinu a zajistila bezpracný byznys snů kastě solárních baronů.

K tomu doplňme z Rakouska placený – a českými zelenými v roli užitečných idiotů vykonávaný – boj proti jaderné energetice včetně protiprávních blokád Temelína anebo nehorázný a nesmyslný odpor proti řešení kůrovcové kalamity (nejen) na Šumavě vytvářením tzv. bezzásahových zón, který ve svých důsledcích vede k devastaci českých lesů, kterou nyní můžeme sledovat takřka v přímém přenosu. Tuto „zelenou“ štafetu nyní v ČR úspěšně přebírají Piráti, jejichž „umění“ mohou obzvláště ocenit občané Prahy, především ti, kteří se musí po našem hlavním městě přepravovat…

Tento vývoj se, bohužel, nezastaví, dokud budeme v EU. Hospodářství ČR, zamotané do umné sítě předpisů, zákazů a směrnic se začíná dusit už teď a je jasné, že tento směr bude pokračovat. Předsedkyně Evropské komise von der Leyenová podle Petra Bystroně (AfD) rozložila Bundeswehr za dva roky, jak dlouho jí bude trvat rozložit ekonomiku EU?

Opravdu to takhle chceme? Jsme v SPD jediní, kdo nesouhlasí s tímto vývojem, když chceme, aby si v ČR rozhodovali o svém dalším osudu občané ČR?

(zdroj: euportal.cz, foto: Reuters)

Přejít nahoru