Krátke zprávy z domova: Auto s mladými lidmi spadlo z mostu + VIDEO

Muž na Broumovsku zavraždil přítelkyni, pak se sám udal policii

Policie dnes obvinila z vraždy jedenapadesátiletého muže, který je podezřelý, že v neděli před půlnocí na Broumovsku napadl o čtyři roky starší přítelkyni. Žena po útoku na místě zemřela. Muž se na policii sám přihlásil uvedla ČTK.

Za vraždu muži hrozí až 18 let vězení. “Vyšetřování případu dále pokračuje, probíhají procesní úkony a kriminalisté čekají na výsledky zadaných odborných zkoumání,” uvedla sdělila mluvčí královéhradecké krajské policie Eva Prachařová.

Více info zde

Auto s mladými lidmi spadlo z mostu

Dnes večer, jen před pár desítkami minut, došlo v Plzni v Sušické ulici k pádu vozidla VW Golf z mostu na kolejiště. Velikým štěstím posádky bylo, že auto nejprve spadlo na betonové uložení mostu a teprve pak sklouzlo dolů na koleje. Zřejmě právě díky tomu lidé přežili. Na místě teď zasahují všechny složky IZS.

https://www.youtube.com/watch?v=tD2Pv-jzcjk&feature=youtu.be

Více info: Krimi-plzen.cz

Policie hledá řidiče, který srazil chlapce a ujel

Středeční odpolední nehoda Na Struze je stále předmětem policejního vyšetřování. Kriminalisté hledají šoféra, který srazil chlapce přecházejícího silnici. Prosí rovněž svědky incidentu, aby pomohli střet co nejvíc objasnit.

Více info: trutnovinky.cz

Pohřeb Veroniky (†17), Natálky (†15) a Denisy (†17) z autobusu smrti: Lidé kolabovali žalem

Slzy smutku a zoufalství provázely v neděli poslední rozloučení se třemi dívkami, které nepřežily středeční tragickou nehodu autobusu na Slovensku. Při té zahynulo 12 lidí a dalších 20 se zranilo. Šok, který zasáhl celou zemi, zněl obzvlášť silně v obci Jelenec v okrese Nitra, kam přišly stovky lidí dát sbohem třem nerozlučným kamarádkám, Veronice, Natálce a Denise.

Více info: Blesk.cz

Přejít nahoru