Krátke zprávy z domova: Hvězda Ordinace Gajerová dluží 3 miliony! Musela vyhlásit osobní bankrot

Někdejší hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 Veronika Gajerová (56) se topí v dluzích. Napůjčovala si po menších částkách 3 200 000 korun a její situace došla tak daleko, že musela vyhlásit osobní bankrot!

„Myslela jsem, že to ustojím, ale nabalovalo se to,“ posteskla si pro Aha! herečka, která dosud o finančních problémech před veřejností mlčela. Ovšem nesplacené půjčky, úvěry i kreditní karty nakonec Veroniku dostaly do takové situace, že musela poprosit o tzv. oddlužení, které jí soud nyní povolil.

Více info: Blesk.cz

Řidič na Semilsku vjel do protisměru a srazil se s autem, sedm zraněných

Tři osobní auta se střetla v pátek odpoledne na silnici 290 u Vysokého nad Jizerou na Semilsku. Záchranáři na místě ošetřili sedm lidí. Jednoho s těžkým zraněním přepravil vrtulník do Fakultní nemocnice v Hradci Králové.

Více info: Novinky.cz

Po útoku mstitelů skončil školák v nemocnici, konflikt řeší i romský předák

Ostravská policie vyšetřuje napadení patnáctiletého školáka na zastávce MHD. Našla si jej tam skupina mladých agresorů a útok si natáčela. Žák základní školy po ataku skončil v nemocnici.

Napadení předcházely spory mezi několika žáky Základní školy Jugoslávská. Na této škole museli při obdobném incidentu zasahovat už zhruba před rokem, kdy se do sebe na chodbě pustily dvě skupiny žáků.

Více indo: iDnes.cz

Přejít nahoru