Krátke zprávy z domova: Pašeračka Tereza je šťastná: Miminko ve vězení!

Tereza Hlůšková září štěstím. V jejím životě se totiž podle důvěryhodného zdroje z vězení objevilo dítě, o které se stará přímo v base! Malý chlapeček české vězeňkyni pomáhá alespoň částečně zlepšit zdlouhavé dny v pákistánském lapáku.Dlouhé dny nedobrovolného pobytu ve vězení v pákistánském Láhauru se pašeračce Tereze poslední dobou o něco méně táhnou. Mladá Češka má totiž nového spoluvězně, se kterým jí čas utíká rychleji. Jde o teprve dvouletého chlapečka!

Více info: Blesk.sk

Vražda v Nové Vsi: Senior utloukl sousedku, když odcházela do práce

Ke středeční vraždě ženy v Nové Vsi u Prahy se přiznal její sedmdesátiletý soused. Důvodem byly podle policie dlouhodobé spory. V případě odsouzení muži hrozí 12 až 20 let vězení. Soud dnes odpoledne rozhodl o vzetí obviněného do vazby, řekla pro ČTK středočeská policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Více info: zde

Od žhavého popela chytla krkonošská bouda, dva zranění

Hasiči likvidovali ve čtvrtek požár Lysečinské boudy v Krkonoších. Plameny v kotelně se pokusili zničit zaměstnanci boudy, ale nepodařilo se jim to. Dva z nich se nadýchali kouře a zdravotníci je odvezli do nemocnice. Škodu na boudě vyšetřovatelé vyčíslili na 600 000 korun uvedla ČTK.

Více info: zde

Po smyku se auto srazilo s dodávkou, další vůz narazil do stromu

Hasiči, záchranáři i policisté v kraji mají za sebou perný den. Hned ráno vyjížděli na silnici I/35 k těžké nehodě u Opatovce na Svitavsku, u které zasahoval i vrtulník. Během dne se pak staly ještě další nehody, žádná z nich naštěstí nemá tragické následky.

Více info: iDnes.cz

Přejít nahoru