Krátke zprávy z domova: Šokující video: Rodina se chystala pohřbít novorozenou holčičku zaživa!, Dělám to načerno, přiznala množitelka Petra. S kšefty prý skončila, svědci tvrdí opak

Před divadlem v Pardubicích se zapálil muž

O sebevraždu upálením se v pondělí večer pokusil na náměstí Republiky před divadlem v Pardubicích zatím neznámý muž. Podařilo se ho uhasit, má ale popáleniny na 60 procentech těla.

Více info: Novinky.cz

V Ostravě hořelo podzemní potrubí

Komplikovaný a časově náročný zásah řešili ostravští hasiči v areálu Dolních Vítkovic. Od nedělního večera do pondělního rána likvidovali požár usazenin, které se vzňaly ve starém potrubí o délce několika stovek metrů.

Více info: Novinky.cz

Šokující video: Rodina se chystala pohřbít novorozenou holčičku zaživa!

Šokující video bylo natočeno v Indii u města Hajdarábád. Rodina se tam chystala pohřbít zaživa novorozenou holčičku! Řidič jedoucí kolem si toho naštěstí všiml a rychle informoval policii. Poté, co strážci zákona dorazili na místo, dědeček holčičky se jim snažil nalhat, že dítě je mrtvé.

https://www.facebook.com/NikhilReddyINC/videos/409696659972442/?t=0

Více info: Blesk.cz

Dělám to načerno, přiznala množitelka Petra. S kšefty prý skončila, svědci tvrdí opak

Už nemnožím, neprodávám, zastavila jsem živnost. To tvrdí množitelka Petra Nováková (36), dříve Němcová Cendelínová ze Světnova na Ždársku, která podle veterinářů své psy týrala. Blesk tlapky ale získaly nová svědectví o tom, že v nekalých kšefech pokračuje. Potvrdil to i její bývalý přítel Miroslav Sedláček, kterému své praktiky otevřeně popsala.

Více info: Blesk.cz

Mladík zapaloval živé ploty po Náchodě, strážníci ho přistihli po činu

Sedm živých plotů podpálil během podzimu v Náchodě pravděpodobně sedmnáctiletý mladík. Při tom se však vzňala dokonce i střecha rodinného domku. Při posledním požáru v neděli však strážníci žháře dopadli. Kriminalisté ho již obvinili.

Více info: iDnes.cz

Přejít nahoru