Krátke zprávy z domova: Tady se sekaná připravuje mezi výkaly! Šokující snímky českých obchodů a hospod

Vyšli si na procházku, zloděj mezitím probral dům: Ukradl zlato a cennosti za desítky tisíc

Pořádnou otrlost předvedl zatím neznámý pachatel, který se v pondělí vloupal do rodinného domku v Lipůvce na Blanensku. Jeho obyvatelé si přitom vyšli jen na krátkou podvečerní procházku.

Nezvaný host přelezl plot, vypáčil okno v přízemí a vnikl do chodby

Více info: Blesk.cz

Tady se sekaná připravuje mezi výkaly! Šokující snímky českých obchodů a hospod

Z míst, která navštívila v posledních dnech inspekce, se zvedá žaludek. Kontroloři zavřeli 13 obchodů, vývařoven a hospod ve všech koutech Česka. Nejhorší je situace na severu Čech a problémem není jen myší trus a plíseň. Tam, kam chodí zákazníci pro jídlo, si personál ani neumýval ruce. Neměl totiž čím, teplá voda nebyla zavedená. Blesk Zprávy pro vás připravily galerii toho nejhoršího, na co inspektoři narazili.

Více info a foto: Blesk.cz

Mladík okradl seniorku s demencí, z konta jí vysál čtvrt milionu

Případ hyenismu páchaného na seniorech vyšetřují ostravští kriminalisté, kteří obvinili 23letého muže z podvodu. Podle vyšetřovatelů zneužil mentálního omezení 80leté ženy, které z bankovního konta vybral 250 000 korun. Soud mladíka poslal do vazby.

Více info: Novinky.cz

Po střetu s kamionem proletěl osobák zábradlím

Ke střetu kamionu s osobním vozem Ford C-Max došlo dnes po sedmé hodině večer v Plzni na křižovatce Tylova, Korandova a Husovo náměstí.

Podle informací z místa si řidič kamionu najel do křižovatky, aby měl výhled na přijíždějící vozidla, jenže od centra měl Tylovou ulicí velmi rychle přijíždět malý Ford, který zavadil o nárazník kamionu. Náraz osobní vůz odhodil do protisměru, kde asi po dvaceti metrech prorazil zábradlí na chodník. Naštěstí zde nikdo nešel.

Více info: krimi-plzen.cz

Přejít nahoru