Krátke zprávy z domova: Válka o dědictví začíná: Dominika Gottová mluvila s notářem!, Krampol sbalil sedmnáctku a řekl: „Zbláznil jsem se, ale je to hezký!”

Na den přesně před měsícem odešel na věčnost Karel Gott (†80). A jeho rodině už se ozval notář, který řeší dědictví! Blesku to z Finska potvrdila nejstarší Slavíkova dcera Dominika (43).

„Volal pan notář, oznámil nám vše, co se teď bude dít,“ svěřila Blesku Gottova nejstarší dcera Dominika Gottová, která mimo toho prozradila, jaké další kroky již učinila. Po nesmyslných spekulacích se ledy hnuly a Dominika už má konečně jasno, jak se bude celá věc kolem dědictví dále vyvíjet, i když se ho sama přitom podepsáním smlouvy dobrovolně vzdala…

Více info Blesk.cz

Krampol sbalil sedmnáctku a řekl: „Zbláznil jsem se, ale je to hezký!”

Než se Jiří Krampol (81) oženil s Hankou (58), tak byl pěkný divoch! Ve svých 51 letech sbalil svou kolegyni Moniku Kvasničkovou (49), které tehdy bylo pouhých 17 let! Před několika dny se bývalí milenci potkali v kině.

Když hvězda seriálu My všichni školou povinní Monika Kvasničková svého “kluka” přivedla domů, byl o 10 let starší než její tatínek!

„Nakonec to vzali. Ale spíše jako dočasnou záležitost. Věděli, že nemá cenu mi nic rozmlouvat, že si to musím zažít sama,“ netají se bývalá dětská hvězda, která se s Krampolem potkala na premiéře studentského snímku FIXIT, který produkoval Moničin manžel Pino Foris a Jirka v něm měl malou roličku.

Více info Blesk.cz

Bezdůvodný útok nožem připravil muže o nohu, obžalovaný dostal šest let

Ukrajinec Andrej Shovheniuk dostal u Krajského soudu v Plzni za bezdůvodné napadení sedmadvacetiletého muže šest let vězení. Zraněný sportovec přišel po dvou bodnutích nožem do břicha o velké množství krve a lékaři mu museli amputovat část levé nohy.

Více info idnes.cz

Pozastavte dotace holdingu Agrofert, vyzývá Senát ministerstva

Ministerstva by měla podle Senátu pozastavit vyplácení dotací holdingu Agrofert do doby, než se vyjasní podezření z auditů Evropské komise. Horní komora k tomu dnes vyzvala na základě předběžných závěrů své komise pro vyhodnocení auditů týkajících se premiéra Andreje Babiše (ANO) a dotací EU pro Agrofert.

Více info denik.cz

Přejít nahoru