Krátke zprávy z domova: Čtrnáctiletá dívka v Praze spadla z 6. patra, náraz zbrzdilo křoví, Donutil přiznal lež o svém zdraví! Proč si vymyslel operaci?

Čtrnáctiletá dívka v Praze spadla z 6. patra, náraz zbrzdilo křoví

Z okna v 6. patře domu v pražských Modřanech spadla v pátek večer čtrnáctiletá dívka. Život jí pravděpodobně zachránilo to, že dopadla do křoví.

K události došlo před 22. hodinou v Petržílově ulici. K hlášenému pádu dívky z okna tam vyrazili policisté i záchranáři.

Více info: Novinky.cz

Hasiče Davida (†20) na přejezdu v Postřelmově zabil rychlík: Místní už roky prosí o závory

Tragická zpráva ve čtvrtek zastihla rodinu a přátele dobrovolného hasiče Davida R. (†20). Mladík z Postřelmova na Šumpersku zemřel pod koly vlaku, který ho smetl ve vysoké rychlosti. Podle obyvatel obce na místních přejezdech měly být už dávno závory.

Více info: Blesk.cz

Donutil přiznal lež o svém zdraví! Proč si vymyslel operaci?

Herec Miroslav Donutil (68) si vymyslel operaci kolene! Právě tím zákrokem totiž zdůvodnil konec veleúspěšné inscenace Sluha dvou pánů v Národním divadle, odkud po derniéře po 22 letech odešel. Ovšem teď přiznal, že žádná operace neproběhla.

Donutil v rozhovoru pro magazín Pátek Lidových novin přiznal, že Národní divadlo pro něj v poslední etapě jeho angažmá ztratilo své kouzlo.

Více info: Blesk.cz

Pražská policie zadržela prodejce drog, prodal jich kilogramy

Obchodníka s kokainem, který zásoboval odběratele po celé Praze, zadrželi počátkem prosince pražští kriminalisté. Za několik let prodal stovky gramů až kilogramy drogy. Na webu pražské policie to uvedla její mluvčí Violeta Siřišťová informuje ČTK.

Více info zde

 

 

Přejít nahoru