Krátke zprávy z domova: Monika pařila jako sexy Clausová, florista Babišové se vysmál Čechům: Chudina u PC, Brutální vražda v Humpolci: Z nových informací běhá mráz po zádech

Na Přerovsku se srazil náklaďák s autem, řidič osobáku zemřel

Při nehodě osobního a nákladního automobilu na silnici u Kokor na Přerovsku zemřel v pondělí jeden člověk a další dva lidé byli zraněni. Hlavní silniční tah mezi Olomoucí a Přerovem byl po nehodě více než tři hodiny neprůjezdný a policisté odkláněli dopravu směrem na Majetín.

Více info: Blesk.cz

Monika pařila jako sexy Clausová, florista Babišové se vysmál Čechům: Chudina u PC

Třetí adventní neděle je za námi a i během uplynulého víkendu politici na sociálních sítích sdíleli, jak si užívali období adventu. Na facebooku Pražského hradu se tak objevily fotky z adventního setkání prezidenta Miloše Zemana s hradními zaměstnanci, na kterém nechyběla ani jeho dcera Kateřina. To u Babišů bylo v sobotu ještě veseleji. Zatímco premiér žádný převlek ze skříně nevytáhl, jeho žena Monika se převlékla za paní Santa Clausovou. Komentáře k party pak měly ještě dohru. To Petr Fiala (ODS) prozradil, že volné chvilky nejčastěji a nejraději tráví s knížkou v ruce. A stráví tak i Vánoce.

Více info: Blesk.cz

Kamera v Brně zachytila auto, které se vklínilo mezi tramvaje

Strážníci v úterý zveřejnili video z nehody dvou tramvají a auta v Brně. Řidič vozu chtěl zřejmě rychle přejet křižovatku na červenou, ale manévr mu nevyšel. Vyprostit ho museli hasiči.

Nehoda se stala v pondělí na křižovatce na Konečného náměstí. Podle policie řidič jel pravděpodobně na červenou a vklínil se mezi dvě jedoucí tramvaje.

Více info: Novinky.cz

Brutální vražda v Humpolci: Z nových informací běhá mráz po zádech

Z páteční vraždy servírky v Humpolci na Pelhřimovsku obvinila policie sedmačtyřicetiletého dělníka. Odmítl vypovídat i dnes před okresním soudem, který ho dnes poslal do vazby. Za pokus o vraždu si v minulosti odseděl deset let ve vězení, souzený byl i kvůli majetkové trestné činnosti. Teď mu v případě prokázání viny hrozí až výjimečný trest. Novinářům to dnes v Jihlavě řekl kriminalista Pavel Kubiš informuje ČTK.

Více info zde

Přejít nahoru