Krátke zprávy z domova: Obří požár v Řeporyjích: Skanzen lehl popelem! Jen pár hodin před jednáním o pomníku vlasovcům, Policie v Brně evakuovala kvůli bytu s chemikáliemi dalších 50 lidí

Pokus o vraždu nožem na Floře. Soud poslal podezřelého do vazby

Muže, který je podezřelý, že ve čtvrtek večer na pražské Floře pobodal jiného muže, poslal soud do vazby. ČTK to dnes řekl policejní mluvčí Jan Daněk. Policie dvaadvacetiletého muže stíhá pro trestný čin pokus o vraždu. Těžce zraněný, asi čtyřicetiletý muž, utrpěl velmi vážná zranění, skončil ve vinohradské nemocnici.

Více info zde

Obří požár v Řeporyjích: Skanzen lehl popelem! Jen pár hodin před jednáním o pomníku vlasovcům

Noční požár zničil ve skanzenu v pražských Řeporyjích, kde je starostou kontroverzní Pavel Novotný (ODS), kompletně tři domy. Škoda je tři miliony korun, příčina je zatím neznámá.

K požáru byli hasiči přivoláni krátce před 2:00. Pod kontrolu ho dostali podle mluvčího za půl hodinu, ale do zhruba 4:00 oheň dohašovali.

Více info: Blesk.cz

Zamindrákovaná pipino! Simona Krainová se pustila do ostré války s fanoušky

Topmodelka Simona Krainová (46) si pořádně zavařila. Na svém instagramu totiž kritizovala snobské akce, a patrně jí vůbec nedošlo, že její slova tolik nevyzní, když je pronáší oblečená do svetříku za třicet tisíc korun. Fanoušci se na tento fakt rozhodli upozornit – a strhla se mela! Krainová má totiž dost vážný problém se snášením kritiky…

Více info: Blesk.cz

Policie v Brně evakuovala kvůli bytu s chemikáliemi dalších 50 lidí

Policisté v noci na dnešek evakuovali ze Šámalovy ulice v brněnských Židenicích dalších 50 lidí kvůli chemikáliím, které tam našli v jednom bytě. V pondělí muselo ze stejného důvodu opustit své domovy 25 lidí. Pyrotechnici nyní odvážejí nebezpečné látky k likvidaci. Část ulice proto zůstává uzavřena pro dopravu i chodce. Policie to dnes uvedla na svém webu informuje ČTK.

Více info zde

Přejít nahoru