ODS podporuje starostu Novotného vyzývajícího k vraždění kritika ruských kolaborantu s nacisty

Druhý den vystoupil na témže kanálu bojovník proti komunistům, bývalý policejní prezident, vzdělaný a sečtělý člověk a vysvětlil Rusům, že Pavel Novotný je pošuk, kterého nikdo nebere vážně a který nemluvil jménem českých lidí. Řekl to, co si myslí většina slušných lidí.

Načež se strhl shirtstorm, během kterého byl odbojář označen za “kolaboranta”, “ruského agenta” a kterému dokonce upocený kašpar z Řeporyjí vyhrožuje pověšením na kandelábru (což je naplnění skutkové podstaty nejméně dvou trestných činů).

Člověk o celé té kauze nemůže nepřemýšlet bez souvislostí. Boj proti soše Koněva, hvízdání a vyhrožování na Národní 17. listopadu, dopis poslanců, žádajících omezení svobody projevu na sociálních sítích, chvilkařský spratek, vystupující v barvách SA. K tomu snaha o rehabilitaci banderovců, vlasovců a dalších, a to vše ve světle snahy o prolomení Benešových dekretů, kauzy Walderode a majetkových požadavků Sudetských krajanských sdružení, Lichtensteinů a dalších. Začíná zde boj o poslední velkou restituci – o restituci majetků, vyvlastněných na základě spolupráce s nacisty.

A to je to, oč tu běží, děti.

(zdroj: eurabia.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru