ÍRÁNSKÁ FRAŠKA aneb JAK FUNGUJE GLOBÁLNÍ ŘÍZENÍ

Uběhlo několik dní, doslova nabitých událostmi, které ovšem tvoří jeden globální proces a to změny středisek koncentrace řízení. Původní střediska USA a „Velká“ Británie se pomalu, ale jistě, mají změnit na Čínu a Írán.Čína se stává novým ekonomickým Hegemonem a Írán má převzít kontrolu nad světovým Islámem, včetně islamizované Západní Evropy.

Kásim Sulejmání byl vzdělán „pouze“ k tomu, aby byl vojenským nástrojem Íránu k likvidaci IS. Vybrán byl pro své neobyčejné řídící schopnosti a díky tomu mu také dělali na Blízkém východě obrovské píár. Stal se žijící legendou. Jenže plány jsou jedna věc a realita druhá. IS/Daeš byl zlikvidován Putinem a Sulejmání se pouze na vítězství podílel, ale nestal se tím „Ajatolláhovým mečem“, který porazil fanatiky. Představte si, že má váš soused obrovské, nebezpečné psy a tak vám nezbývá, než si na svou ochranu také takového pořídit. Zajistíte mu výcvik a výchovou z něj uděláte nebezpečnou bestii, která je již tak sebe-vědomá, že už polemizuje i o vašich vlastních povelech, ale vy to tolerujete, protože ji potřebujete. Ale pak se stane to, že ty sousedovy psy zlikviduje cizí smečka a vy již nemáte důvod mít doma zabijáka, kterého je těžké krotit. S tím sousedem se totiž potřebujete usmířit, ale váš pes je na něj natolik vysazený, že mu nedovolí se k vám ani přiblížit, hned by ho roztrhal. Prodat ho nelze a utratit také ne, protože vaše rodina ho má v obrovské oblibě, aniž by chápala, že je jeho chování vlastně ohrožuje, protože pan soused je mocný a mohl by se ji pokusit třeba vyhnat z jejich města. A tak zavoláte „starostovi“, aby s vaším sousedem probral likvidaci vašeho psa, protože to je v zájmu všech. Ten ho pak skutečně zlikviduje a vy mu pak se svou rodinou přísaháte nekonečnou pomstu, protože jinak by to doma neprošlo.

A tak byl „šílený pes“ Sulejmání utracen cizíma rukama. Ani on neměl takové pravomoce, aby si jen tak sedl do letadla a jel jednat jménem Íránu o zmírnění konfliktu s premiérem vedlejší země, byť tento tvrdí, že jej osobně pozval (on sám ho měl pozvat na naléhání Trumpa – „skvělá“ past). Generál musel o své cestě informovat prezidenta a možná i Ajatolláha a ti evidentně neměli potřebu jej zastavit, byť jel do země, kde funguje pouze z USA dosazená, loutková vláda. A tak zemřela legenda, která byla „stvořena“ pro potřeby války, ale v míru pro ni nebylo místo.

A tak se rozhodnete pomstít a sousedovi zapálíte stoh. Jenže než tak učiníte, tak zavoláte opět „starostovi“ a ten jej včas varuje. Stoh je včas uhašen, ale rodině vylíčíte (na té základně jsme jim zabili 80 vojáků!), jak jste mu to nandali a že má obrovské škody a časem můžete jít s tím sousedem klidně na jedno.

Je ten mnou použitý příměr o sousedech pochopitelný?

Díváme se totiž na hru ve hře. Trump i vedení Íránu jsou plně pod kontrolou Globálních elit (GE) a nedělají nic, co by ve skutečnosti šlo proti sobě. Tou „rodinou“ jsou v Íránu přívrženci radikálních řešení a Sulejmáního a v USA zase tzv. US státní elity, kterým říkáme neokoni. Díky nim musíte hrát divadlo např. „mstít se“. Írán odpálil na jednu US základnu v Iráku 22 (!!!) raket. Ti, co znají symboliku čísel vědí, že je to naprosto jasný podpis GE. Tyto rakety ovšem nezpůsobily žádné velké škody a navíc z Pentagonu zazněl údiv (evidentně těch, co tuto hru nechápou, tedy členů „rodiny“, tedy neokonů) nad tím, proč jako „pomstu za jejich legendu“ vystřelili hromadu starého šrotu a nikoliv moderní rakety, které mají k dispozici.

Už je asi pochopitelné, proč Putin tuto frašku nijak zvlášť nekomentoval a nebo jen v míře „aby se neřeklo“. Orel totiž neloví mouchy. A tak mu nedělalo problém, v době největší eskalace „napětí“ mezi USA a Íránem, vyrazit klidně do Damašku (na dostřel všech a všeho) a to dokonce i se Šojgu a jednat tam s Asadem. A určitě i o tom, jak nahradí RF aktivity Íránu v zemi. Kromě toho nabídl Iráku protivzdušnou obranu S400, což říká: „schovejte se pod náš deštník a nic se vám již nestane“. A kdo ještě Iráku nabídl vojenskou pomoc? Samozřejmě nastupující Hegemenon – Čína.

A co se děje nyní v Íránu a na celém BV? Šiíté jsou spojeni způsobem, jakým se o tom nikomu ještě před několika dny ani nesnilo. A v USA? Tam dokonce jednají o tom, že Trumpovi zákonem zakáží vyvolat válku s Íránem!! A kdo? No právě ti neokoni, kteří díky své tuposti málem vyprovokovali 3. světovou válku s Ruskem a díky kterým se nyní mění střediska koncentrace řízení, protože přivedli svět na pomezí ekonomické, vojenské, ekologické a politické krize. Byla to celé od Trumpa chyba? Nikoliv, byl to majstrštyk, kdy opět odepisuje Spojené státy jako Hegemona, což je jeho úkol daný mu od GE – vždyť nutí k požadavkům k míru osoby, co chtěli válku!!!. Dnes mají i jeho největší vazalové hrůzu z jeho dalších kroků a tak se oddalování světa od USA bude dál prohlubovat. Nic to nemění ovšem na tom, že zabíjet diplomaty je naprostá zrůdnost, která zde byla naposledy někdy ve středověku.

Sledujete různé „konspirační teorie“, které se ovšem nyní stávají již roky praxí? Zaznamenali jste informaci, že zrovna v momentě kdy vše eskalovalo, došlo v Íránu k zemětřesení a to zrovna v blízkosti místa o kterém to celé je (jádro)? V blízkosti jaderné elektrárny Bušéhr? Zkusme na vteřinu připustit, že existují tzv. geo-fyzikální zbraně, ano? Tak to by se mohlo jednat o varování, které jim mělo říci, že to s tou „pomstou“ nesmí přehnat. A jinak perlička: 18. ledna 2010 venezuelská vládní televizní stanice ViVe vydala prohlášení, ve kterém obvinila Spojené státy americké z vyvolání série pokusných zemětřesení, v níž spojila zemětřesení v městě Eureka v Kalifornii, zemětřesení v provincii S’-čchuan z roku 2008 a v té době právě proběhlé zemětřesení na Haiti s perspektivou zaútočit v budoucnu touto technologií na Írán….čtete správně – na ÍRÁN! A kdo přijel po zvolení prezidentem Venezuely popřát osobně Madurovi a to jako první? Íránský ministr obrany (!!!) a to poprvé v historii obou zemí. Pamatujete jak jsem o tom psal?

Také jste si možná všimli toho, že v Íránu spadlo ukrajinské letadlo (na koho to ukrajinci hodí, co myslíte?), ovšem americké výroby, na jehož palubě bylo 11 Ukrajinců a k jehož dopadu dle médií přijelo „nejméně“ 22 sanitek! Zaznamenali jste komu to letadlo patřilo? Jistému panu oligarchovi Kolomojskému (psal jsem o něm 11.12.), o kterém všichni vědí, že je loutkovodičem nového prezidenta Zelenského. Ta symbolika je skoro neúprosná, že? Ukrajina padá k zemi díky americkému „stroji“, který nyní padá k zemi též.

Všimli jste si také komu všemu íránští představitelé před svým „útokem“ zavolali? Nejen iráckým představitelům, kteří okamžitě upozornili USA, ale také švýcarské (!!!) ambasádě, která v zemi zastupuje i USA. A v které že to zemí sídlí GE?

Četli jste dnešní zprávu o princi Harrym a jeho snědé Meghan? Oni nemusí být výkladní skříni toho reliktu z dávnověku, tedy královské rodiny, která má být spolu s „Velkou“ Británií odepsána a tak se snaží z tohoto potápějícího se Titaniku co nejrychleji zmizet a to pokud možno i s nějakým „všimným“, protože oni nechtějí žít jako „obyčejní lidé“ jak samozřejmě tvrdí, ale chtějí žít jako „pracháči“, ale bez neustálého dozoru a svázáni protokolem. Jinými slovy – krysy již opouští loď. Jsou tak chytří a nebo je varovalo sexuální obvinění prince Andrewa, o kterém všichni celý jeho život věděli, že je dekadentní prase, ale neměli potřebu to ventilovat? To teprve nyní se sáhne do šuplíku a vytáhne se vše, co potřebujete k likvidaci daného objektu řízení.

Proces, který jsem popsal je natolik do očí bijící, že i lidé bez sebemenších konceptuálních znalostí, ale se zájmem sledovat médi vidí, že celá „poprava“ i následná „odveta“ je dokonale sehraná fraška odehrávající se na poli globální politiky. Naprosto stejná fraška jako jednání Trumpa s Kimem a jejich silácká gesta, kdy si opět mnoho oveček myslelo, že to ti dva myslí vážně a nebo Trumpův „rozhořčený útok“ na předem ohlášené cíle, jako odpověď na fejkový „chemický útok“ v Dúmě. Jenže ani těmto lidem většinou nedochází jedna velmi důležitá věc. Pokud jsou tito všichni pánové jen herci ve hře, tak kdo je potom ten scénárista? I těm největším naivkům nyní začíná docházet, že je vše řízeno z mnohem vyšších pater, než je nějaký Trump či Rúhání. Globální elity řídí svět pomocí ideologické a konceptuální moci a pomocí bezstrukturního řízení a to jako jediný složitý sociální supersystém, jenže to se v běžných školách neučí, na to si musíte otevřít tlusté knihy Koncepce společné bezpečnosti a Dostatečně všeobecné teorie řízení.

Nebo chceme být všichni těmi ovládanými ovcemi? Všimli jste si kolik těch ovcí se ušlapalo na Sulejmáního pohřbu, protože věřili celému tomu divadlu?

(zdroj: Nwoo.org)

Přejít nahoru