Merkelové klamstvo migrantů

Ve vládní zprávě zveřejněné minulý měsíc německými novinami Rheinische Post odborníci doporučili roční příjem až 300 000 migrantů ročně po dobu příštích 40 let, aby čelili nižší porodnosti Německa.

Když se pustí do bizarního projektu sociálního inženýrství v kontinentálním měřítku, členové německé politické třídy zjevně nevidí potřebu konzultovat dokonce i ze svými vlastními voliči. Místo toho zřejmě věří ve vytváření nevratných skutečností na místě a udělování hlasovacích práv migrantům s trvalým pobytem v Německu.

„Nikdy ničemu nevěř, dokud nebude oficiálně odmítnuto,“ říkali lidé v dobách Sovětského svazu. Totéž platí dnes i pro migrační politiku Evropské unie. Když německá kancléřka Angela Merkelová vytvořila dohodu o migrantech mezi EU a Tureckem, evropští politici a média ji široce označili za „průlom“. Merkelová a další vůdci EU se dohodli na nabídnutí zálohy ve výši 3 miliard EUR režimu tureckého prezidenta Recepovi Tayyipe Erdoganovi výměnou za své sliby „zastavit migrační toky“.

V prosinci 2015, téměř čtyři měsíce před uzavřením dohody mezi EU a Tureckem, maďarský premiér Viktor Orbán obvinil kancléřku Merkelovou z práce na „tajné dohodě“ se svými tureckými protějšky. Prezident Orbán byl ve svých tvrzeních zcela specifický, očividně jistý, že Berlín brzy veřejnosti odhalí podrobnosti.

Bloomberg News informoval tehdejší obvinění prezidenta Orbána o německé a francouzské pobouření:

„Francie a Německo spolupracují na řízení toku migrantů, což je výzva pro všechny,“ řekl mluvčí francouzské vlády Stephane Le Foll novinářům ve středu v Paříži. “Minulý víkend odbory dosáhly dohody s Tureckem,” a Orban by si měl být vědom podrobností od doby, kdy tam byl, řekl Le Foll.

 

Německý vládní úředník, který požaduje anonymitu, protože probíhají rozhovory mezi EU a Tureckem, uvedl, že Orbanovo tvrzení, že Německo uzavřelo tajnou dohodu, je nepravdivé.

Existuje věrohodný důvod, proč Merkelová a Rutte tyto osoby z řad migrantů stále skrývají před veřejností. Rutte i Merkelová musí letos čelit svým voličům a dívají se na skutečnou vyhlídku na to, že strany proti masové imigraci budou mít v obecných volbách v březnu a září silné zisky.

Bez ohledu na jakékoli tajné jednání však myšlenka dovozu stovek tisíc migrantů do Evropy zapadá do toho, co se zdá být Merkelovou agendou transformace německé a evropské demografie.

Ve vládní zprávě zveřejněné minulý měsíc německými novinami Rheinische Post odborníci doporučili roční příjem až 300 000 migrantů ročně po dobu příštích 40 let, aby čelili nižší porodnosti Německa. Podle těchto oficiálních odhadů bude Německo muset přijmout 12 milionů migrantů, aby si do roku 2060 udrželo současnou velikost německé populace – 82 milionů.

Když se pustí do bizarního projektu sociálního inženýrství v kontinentálním měřítku, členové německé politické třídy zjevně nevidí potřebu konzultovat dokonce i své vlastní voliče. Místo toho zřejmě věří ve vytváření nevratných skutečností na zemi.

Pro Merkelovou a německou politickou elitu jsou oběti islamistických teroristických útoků napříč Německem nebo stovky žen, které byly na Silvestra v Kolíně nad Rýnem sexuálně napadeny, pouze silnicí na dálnici, což vede k jejich slibnému multikulturnímu ráji.

Článek vyšel v roce 2017.

Přejít nahoru