Hampl: Čím je zajímavé novoroční poselství Putina pro obyvatele českých zemí?

Na své facebookové stránce Hampl zveřejnil post, ve kterém píše o tom, čím je pro Čechy zajímavý novoroční projev ruského prezidenta.

„Třeba připomenutím, že osobní úspěch každého z nás je závislý na tom, že bude úspěšná naše země a náš národ. Jestli bude Česká republika nezávislá, hrdá, bezpečná a svobodná země, bude se žít lépe každé rodině. Když se tedy na chvíli vzdáváme svých osobních cílů kvůli cílům vlasteneckým, stejně to děláme pro sebe,“ píše sociolog.

„Ti, kdo mají pocit, že svou zemi mohou rozprodat, vyrabovat nebo se podílet na jejím zotročení v dresech korporací, nadnárodních neziskovek nebo třeba EU a kdo doufají, že jim to přinese lepší život v globálním světě, ti budou nakonec odkopnuti. Zaslouženě. Ale je kriticky důležité, aby nepřevládli. I to bude jedno z klíčových témat letošního roku,“ dodal.

https://www.facebook.com/DrPetrHampl/posts/2802071326502626

Putinovo novoroční poselství
Tradičně před začátkem Nového roku se prezident Ruské federace obrátil na ruské občany s projevem. K roku 2020 Putin popřál vše nejlepší a zvláštní pozornost věnoval důležitosti jednoty ruského národa. Ta podle něj umožní Rusku dosáhnout nejvyšších cílů.

Putin také připomenul, že současná doba je bouřlivá a plná rozporu, ale popřál, aby se v životě ruských občanů vše měnilo pouze k lepšímu. Prezident také dodal, že se skutečná kouzla novoročních oslav projevují v pomoci lidem, jejich podpoře a „obětavé štědrosti“.

„Ať se štěstí vzájemného porozumění navždy usídlí ve vašem domě, pomůže překonat všechny problémy a sjednotí generace. Ať jsou rodiče zdraví a vždy cítí vaši pozornost, a ať každé dítě ví, že je nejmilovanější,“ řekl ruský prezident a popřál mír, úspěch a rozkvět.

(zdroj: cz.sputniknews.com)

Přejít nahoru