Krátke zprávy z domova: Nebezpečné předjíždění v zatáčce zachraňovala řidička v protisměru + VIDEO

Zraněním tří lidí skončila havárie auta na Kroměřížsku

Žena a dvě děti se v neděli zranily při nehodě osobního auta u Koryčan na Kroměřížsku. Auto dostalo podle mluvčí hasičů Lucie Javoříkové smyk na namrzlé vozovce a převrátilo se na bok. Zraněné děti a žena skončily v péči záchranářů. Na namrzající mlhu upozorňovali v neděli ráno v části Zlínského kraje správci silnic, řidiče nabádali ke zvýšené opatrnosti uvedla ČTK.

Více info Novinky.cz

Táta jim zastřelil mámu Helenku (†47): Dětem z Rychnova předali miliony!

Sourozenci Dominika (23), Nikol (19) a Patrik (13) loni v červenci tragicky přišli o mámu. Na náměstí v Rychnově nad Kněžnou ji zastřelil jejich otec, kterého se kvůli tomu sami zřekli. Děti tak v jednom okamžiku ztratily oba rodiče, lidé je ale na pospas osudu nenechali. Ve veřejné sbírce, která skončila na konci roku, se vybralo přes tři miliony korun!

Více info Blesk.cz

VIDEO: Nebezpečné předjíždění v zatáčce zachraňovala řidička v protisměru

Člověk za volantem osobního auta u Vidochova na Jičínsku velmi riskoval, když se v zatáčce pustil do předjíždění tahače s kládami. Žena v protijedoucím autě dokázala jen tak tak zabrzdit. Nezodpovědného řidiče či řidičku se policisté snaží najít podle záběrů z palubní kamery.

Více info iDnes.cz

Honička v Ústí nad Labem: Pronásledovaný řidič srazil policistu

Policistu dnes srazil v Londýnské ulici v Ústí nad Labem jednačtyřicetiletý řidič, který nerespektoval výzvu k zastavení a začal policistům ujíždět. V ulici svým vozem s německou poznávací značkou také naboural několik dalších aut uvádí ČTK.

Více info zde

 

Přejít nahoru