Cizinka přiletí do Prahy, zahodí doklady, řekne že je Somálka a chce azyl a dostane ho. Zakládal s Klausem Trikolóru a vyzývá k přípravě na vystoupení z EU

Letos pro vás byl politicky významný krok v tom, že jste spoluzakládal Trikolóru. Předtím jste byl u Svobodných, kteří se zmítají ve vnitřních rozporech. Dopadne Trikolora lépe?

Každý politický subjekt je nejvíce ohrožován zevnitř. Vnitřní nejednotností a nezdravým vnitřním zápasením. Není to nic nového pod sluncem. Mluvil o tom již kníže Svatopluk ke svým synům v podobenství o třech prutech. Podle toho, jak to vidím já, je vývoj v Trikolóře zdravý a vnitřní rozkol nehrozí.

Na ustavujícím sněmu Trikolóry jste uvedl, že „náš stát se řítí stále rychleji pryč od normálního světa“. Kam se tedy řítí, a jak se to projevuje?

Uvedu několik příkladů. Dnes hodně lidí zcela vážně věří tomu, že lidská  činnost má dominantní vliv na změny klimatu. Pro tento názor přitom neexistují žádné relevantní důvody. Dalším příkladem může být chování úřadů k migrujícím cizincům. Cizinka odkudsi přiletěla do Prahy a v prostoru před pasovou kontrolou zahodila doklady. Zažádala, jako  údajná Somálka, o politický azyl. A i když je to neuvěřitelné, dostala ho! Třetím příkladem může být návrh změnit zákonem význam slova manželství! Byl podán návrh, že podle zákona to již nemusí být muž a žena, ale i jakýkoliv pár dvou lidí. Bohužel bych mohl příkladů najít víc.

V souvislosti s Trikolórou nelze nevzpomenout na letošní 17. listopad, kdy byl mj. vypískán i váš předseda Václav Klaus mladší, který tam přitom byl před 30 lety, což se asi o mnohých z těch křiklounů říci nedá. Co si o tom myslíte?

Pokus o násilnou privatizaci památky 17. listopadu je skandální.

Nová Evropská komise přichází s evropskou „zelenou dohodou“. Co přinese Evropě a České republice?

Je to neuvěřitelné. Vrací se k nám centrální plánování. Jsou to unijní pětiletky, v ještě horší podobě kombinované s ekonomicky sebevražedně nastavenými limity tzv. emisí. Přitom pro názor o vlivu CO2 na klima planety neexistují žádné ověřitelné argumenty nebo důkazy.

Britské sněmovní volby vyhrál drtivě Boris Johnson a jeho konzervativci. Brexit tak je jistý. „Zachránil bůh královnu“, nebo vyhrál populista?

Pro nás je důležité si uvědomit, že Evropská unie směřuje k ekonomickému kolapsu. Zcela cíleně se likviduje automobilový průmysl, ohrožena je energetická bezpečnost a nároky na podnikatele se dostávají na hranici únosnosti. Ve Francii již probíhají  protesty žlutých vest, a bude to pokračovat. Britové si to uvědomili a odcházejí. Pro nás to znamená, že cesta ven existuje. Musíme se na konec EU začít připravovat. Nenechat se zatáhnout do eurozóny, nepřijímat nesmyslné závazky a cíleně budovat ekonomické vztahy mimo Unii.

(zdroj: parlamentnilisty.cz)

Přejít nahoru