Orbán

Viktor Orbán: “Řád je základem svobody a proto musíme chránit hranice, zastavit tok migrantů a vychovávejme naše děti, aby tvořily zdravou rodinu a národní identitu.”

To lze vidět na přísnější migrační politice uplatňované v Evropě a silné státní reakci na nový koronavírus, uvedl premiér.

“Řád je základem svobody,” řekl Orbán. “Proto chráníme hranice, zastavujeme tok migrantů, podporujeme oběti, odsoudíme a ukončíme vězeňskou činnost, vychováváme naše děti, aby vytvořily zdravou rodinnou a národní identitu, podporovaly naše policejní síly a jsou hrdé na naše úspěchy, “Orbán řekl.”Čas nás také v této debatě osvědčuje,” dodal.

Orbán uvedl, že lidé, kteří považují zájmy komunity – a legislativu, která ji chrání – za zbytečné obrubníky pro jednotlivce, obecně podporují migraci a liberalizaci drog, přičemž místo obětí upřednostňují práva zločinců. Tito lidé, dodal, raději neposilují přirozenou genderovou identitu dítěte. Chtějí také omezit činnost ozbrojených orgánů, řekl.

Orbán řekl, že práce policistů byla důležitá v mezinárodních záležitostech i doma. „V dnešním turbulentním světě se řád a bezpečnost staly vysoce cennými komoditami,“ uvedl a dodal, že silné hospodářské a diplomatické postavení Maďarska ve světě bylo do značné míry díky schopnosti operovat v řádném a bezpečném prostředí. Informuje HungaryToday.

“Proto mají policisté každý den důvěru Maďarů,” řekl Orbán.

Přejít nahoru