Propuštěný učitel uvedl, jak neziskovky převzaly výuku ve škole. Multikulturalismus a džungle

V rozhovoru Stanislav Balík promluvil o praktikách na znojemské základní škole, kde se podle jeho slov šířil „fanatický feminismus a multikulturalismus“.

Podle něj ve škole panovala nekázeň, kterou ředitelka nechtěla řešit. Za své stížnosti byl údajně šikanován, a nakonec po necelém roce o své místo v červnu přišel. Jedním z důvodů byla ukázka z kázání mistra Jana Husa, kterou pustil žákům.

„Taková ukázka byla prý pro děti nevhodná a já jsem prokázal svoji totální pedagogickou neschopnost. Proto mi (paní zástupkyně, pozn. red.) sdělila, že bude stále chodit na hospitace ke mně a trhat moji zpětnou vazbu, dokud to nebude podle její představy, tu mi však nesdělila,“ uvedl pro ParlamentníListy.cz Stanislav Balík.

Podle něj výuku ve škole převzaly neziskové organizace a děti ztratily kázeň. Stížnosti, které psal na příslušné orgány, zůstaly bez odezvy. Dotyčný kvůli tomu v polovině června vyhlásil i hladovku.

„Velké množství hodin bylo odebráno pro aktivistky, které propagují multikulturalismus a liberální školu, kde si každý může dělat, co chce,“ tvrdí.

Vedení školy pak obvinil z toho, že nenávidí křesťanství, autoritu, českou státnost, naše národní dějiny a identitu, „ale hlavně to, když se říká pravda“.

Balík, který v minulosti dle svých slov připravoval vojáky na zahraniční mise, uvedl, že se mu podařilo na svých hodinách zavést kázeň. Nicméně pochvaly se mu od vedení školy nedostalo.

„Nechtěli na škole kvalitního pedagoga, ale loutku, která papouškuje multikulturalismus a je politicky korektní. Není jistě náhodné, že bylo zlikvidováno celkem deset zaměstnanců školy,“ řekl. „Chtěl jsem na škole učit do důchodu a otevřeně jsem o tom hovořil.

Vedení školy se mě rozhodlo zlikvidovat, a tak jsem byl rituálně ukřižován všem pro výstrahu,“ míní. Problémy, se kterými se ve znojemské škole setkal, jsou typické pro české školství.

„Děti na druhém stupni neumí pořádně číst, nejsou schopny dát dohromady kloudnou větu, inkluze je poslední hřebíček do rakve našeho školství. Tempo a znalosti se musí přizpůsobit tomu nejslabšímu ve třídě. Děti si v hodinách dělaly, co chtěly,“ uvedl.

Podle něj se do země vrací totalita a zmanipulovaná mládež je připravena provést převrat jako před pěti lety na Ukrajině. „Musíte být pro multikulturalismus, feminismus, migranty, rovná práva homosexuálů a upřednostnit vše cizí před domácím, a v tom případě můžete učit na základní škole,“ domnívá se Balík.

Demonstrace, které poslední rok probíhají v republice, mají podle něj vyvolat v zemi majdan v zájmu Německa, EU a globalistů. Premiér Andrej Babiš připomíná Janukovyče, který lavíruje mezi Bruselem a Visegrádem.

„Obávám se, že proces, který začal roku 2014 na Ukrajině a pokračoval svržením premiéra Fica roku 2018, zasáhne na podzim naši republiku. Musíme si uvědomit, že Ukrajina je za posledních pět let dokonale ‚somalizována‘. Ten stát prakticky přestal existovat. Situace u nás je podobná jako na Ukrajině v roce 2014. Máme lavírujícího premiéra, který připomíná prezidenta Janukovyče těsně před ‚majdanem‘,“ tvrdí.

(zdroj: euportal.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru