Koronavirus: USA vyzývají lékaře všech zemí světa, ať v pandemii Covid19 opustí svoji vlast a urychleně jdou léčit Američany

Navíc i oficiální zdroje německé vlády následně nepřímo ale jasně potvrdily tuto záležitost, snahu USA získat monopol na vakcínu proti koronaviru.

Potvrzení skutečnosti, že USA se pokusily ukrást možnou vakcínu proti Covid19 jen pro sebe, přinesla dokonce i agentura Reuters:

Když v Itálii naplno propukla humanitární katastrofa – co udělaly USA? Po vypuknutí humanitární krize v Itálii, se stovkami mrtvých a lavinovitě se šířící nákazou koronavirem Covid19 USA letecky z Itálie odvezly …. chvíle napětí … pacienty? ….ehm, no tak to ne ale – letecky z Itálie odvezly 500 tisíc testů na koronavirus. Z Itálie, do USA. Přečtěte si to ještě jednou: Z Itálie DO USA.

„Zlé“ Rusko naopak poslalo do Itálie humanitární pomoc a tým armádních lékařů a expertů na dekontaminaci a bio-hazard situace:

A nyní?

Spojené Státy vyzývají lékaře ze všech zemí světa, zejména pokud mají zaměření na léčby infekčních nemocí, zejména Covid19, ať opustí svoji vlast a urychleně se přihlásí na velvyslanectví USA, kde jim (jak zcela zřejmé z výzvy) bude urychleně vydáno pracovní povolení do USA a vízum k okamžitému odchodu do USA.

We encourage medical professionals seeking work in the U.S. on a work or exchange visitor visa (H or J), particularly those working on #COVID19 issues, to contact the nearest U.S. Embassy/ Consulate for a visa appointment. Please see more information here: http://ow.ly/rPU450yX6fJ

Je zcela zřejmé, že jde o výzvu všem lékařům, aby odešli do USA. Poté, co tato – ehm ani nevím jak to nazvat – tato výzva vyvolala všeobecnou bouřlivou reakci, americké ministerstvo zahraničí vše „vyjasnilo“, změnilo text a uvedlo, že prý samozřejmě jde jen o ty lékaře, kteří už si předtím zažádali.

No, kdo tomuto „upřesnění“ věří, ten má v hlavě na…o

Původní znění výzvy USA k tomu, aby všichni lékaři ze všech zemí světa zradili svoji vlast během této epidemie a odešli do USA je zde (zatím):

Původní znění je jasné:

Update on H and J Visas for Medical Professionals
Last Updated: March 26, 2020
We encourage medical professionals seeking to work in the United States on a work or exchange visitor, particularly those working to treat or mitigate the effects of COVID-19, to reach out to the nearest embassy or consulate to request a visa appointment.
For those foreign medical professionals already in the United States:
J-1 Alien Physicians (medical residents) may consult with their program sponsor, ECFMG, to extend their programs in the United States.  Generally, a J-1 program for a foreign medical resident can be extended one year at a time for up to seven years.
Note that the expiration date on a U.S. visa does not determine how long one can be in the United States.  The way to confirm one’s required departure date is here:
Those who need to extend their stay or adjust their visa status must apply with USCIS.  Their website is here.

V nouzi poznáš přítele.

A svini taky.

zdroj: eurabia.cz

Přejít nahoru