Alena Vitásková: Uštvali ho k smrti. Jak zločinný syndikát a solární mafie zničili život slušného člověka. Zemřel Jaroslav Chalupa, ředitel Energetického úřadu

Mezi vykonstruované patří i kauza, na které byl Ing. Jaroslav Chalupa veřejně dehonestován, poleptána jeho čest, pošlapány veškeré zásluhy, které svoji prací pro vlast za svůj život odvedl.

Zemřel čestný, slušný, pracovitý, empatický člověk, odborník v energetice, odborník znalý zákonů, norem, předpisů a vyhlášek. Vynikající ředitel, kterého si podřízení vážili a nadřízení v něm měli jistotu odbornosti, spolehlivosti, pracovitosti. Práci obětoval vše, nakonec i svůj život.

Miloval svoji rodinu, psíka, zahradu, květiny, které s manželkou pěstovali. Květiny tak krásné, že se zatajoval dech. Dokázal se o tu nevídanou krásu podělit a v každém ročním období okrášlit svými výpěstky nejednu kancelář ERÚ.

Byl „uštván k smrti“ zločinným syndikátem, byl „uštván k smrti“ člověk, který se těšil na důchod, zahrádku, květiny, rodinu, přátelé, na zasloužený odpočinek. Byl uštván ve vykonstruovaném zločinu a důchodu si neužil.

Více info na arfa.cz

Přejít nahoru