Buď to jsou regulérní idioti nebo to dělají na objednávku, cizí objednávku

„Žádný normální politik nedělá naschvály a nevyvolává zbytečné rozepře s jinými státy, nota bene s mocnostmi. Nemusíme s nimi být zrovna nejlepší přátelé, ale vždycky se hodí, když vzájemné vztahy jsou spíše dobré než špatné. Ono se může zdát, že je to jedno, ale pak se najednou něco přihodí, a rázem zjistíme, že mít korektní vztahy, vyznačující se vzájemným respektem, je setsakra potřebné,” míní Petr Štěpánek.

„Dlouhá fronta mnoha zemí, jež nyní v Číně stojí na dodávky zdravotnického materiálu a kterou jsme díky Zemanovým přátelským vztahům mohli zlehka předběhnout, je toho docela hezkým příkladem,” píše se ve Štěpánkově komentáři.

„Pak tu ale máme jinou sortu politiků. Kazisvětů, kteří záměrně a cíleně poškozují naše vztahy s některými zeměmi. Hřib, Novotný, Kolář a další. Jsou pouze dvě možnosti. Buď to jsou regulérní idioti, kteří nedohlédnou důsledky svého idiotského počínání, to je ale ten lepší případ, nebo je to ještě horší, neboť to dělají na objednávku. Na cizí objednávku,” konstatoval Petr Štěpánek.

„Nemyslím si, že třeba konkrétně starosta Prahy 6 za TOP 09 Ondřej Kolář je idiot. Ostatně jeho papínek, který před časem pošilhával i po prezidentském křesle, býval naším velvyslancem v USA i v Rusku, takže o mezinárodních vztazích doma u Kolářů nepochybně něco vědí. Normální rodina to ale asi nebude. Protože kdyby byla, nemohli by Kolářové provádět to, co provádějí,” má jasno Petr Štěpánek.

„Žádné důkazy pro to nemám, já jim u jejich kazisvětských prasáren nesvítím, ale úplně všechno nasvědčuje tomu, že to jsou agenti cizích zpravodajských služeb, kteří jen plní zadání,” uzavřel svůj mimořádně výstižný  komentář uveřejněný na svém facebookovém profilu hudebník Petr Štěpánek.

Štěpánkův komentář na facebookovém profilu sklidil desítky souhlasných komentářů.

Přejít nahoru