Jak rychle zhubnout?

Jíte všechny tyto netučné celerové a rýžové koláče, živíte se nízko-karbovými vejci a slaninou – stačí na chvíli zhubnout a pak se všechna kilogramy vrátí i s přebytkem?

Zajímalo Vás někdy, jak je to, že i když jíte stejně jako vaši přátelé, jsou štíhlí a zdraví a vy nejste?

Pochybujete, budete mít někdy silnou vůli držet se zdravé stravy?

Někdy se prostě chcete vzdát a žít s postupně rostoucí nadváhou, která je pro vás zjevně určena?

Pokud ano, vše nasvědčuje tomu, že jste členem vynikajícího klubu, který se nazývá „Ženy“ a hledá spolehlivou odpověď na to, jak zdravé, efektivní a trvale zhubnout. Ve skutečnosti se každý z nás v určité fázi života neúspěšně pokusil zhubnout nebo zlepšit své stravovací návyky. (Strava je náš koníček, náš osud a naše posedlost. Přes desetiletí výzkumu, stovky různých diet a miliard testů na hubnutí však dnes ženy ve vyspělých zemích váží více než kdy jindy. Přestože ženy tráví více času a energetického hubnutí, pečovaním o zdraví a obecně jíst lépe než muži, mnoho z nich má nadváhu a dokonce je obézní, a co je horší, tyto počty každým rokem rostou.)

10 návyků, které nás dostane

Nebo možná je to neustálé hledání odpovědi na otázku, jak rychle zhubnout, starat se o stravu, přecházet z nízkého obsahu uhlohydrátů na bez tuku a potom znovu na nízký obsah uhlohydrátů, sbírat sklenice s prášky, elixíry a další prášky na hubnutí nejsou správnou cestou? Vsadím se, že veškerá vina za to, že nemohla ztratit zbytečné kilogramy (bez ohledu na 5, 15 nebo 50 let), nese několik zvyků, kterým podvědomě podlehnete každý den. Pravděpodobně ani nepředpokládáte, že tato nebo ta slabost narušuje veškeré vaše úsilí o změnu na štíhlou, zdravou, krásnou a energetickou ženu, kterou se chcete stát.

Přesně tyto návyky znám – je jich 10. Nejprve jsem jim podlehl, pak jsem – za posledních 25 let – pomohl ostatním ženám je rozpoznat a bojovat proti nim. Vezměte si například Lauru, která přísahala, že nejedla nic jiného než zeleninu. Teprve později si uvědomila, že denně konzumuje stovky zbytečných kalorií, jí sýry, sendviče a hranolky (viz zvyk 1: bezdomá jídla). Jiná žena nemohla zhubnout navzdory jejímu upřímnému úsilí – dokud nepřiznala, že k  sobě nebyla úplně upřímná, když říkala, jak často cvičila (viz zvyk 3: Nedostatek upřímnosti). Karolina zase vyzkoušela celou řadu diet, jako je „zhubnout za několik dní“, ale zbytečně zhubla pouze tehdy, když přestala mučit stravu a začala se o sebe každý den starat (viz zvyk 8: Dej mi řešení a nyní!). Nancy naproti tomu netušila, že její oblíbený nápoj – martini s olivovým olejem – má tolik kalorií, jako pizza. Ve spojení se vším, co jste během dne snědli, tento přebytek stačil k tomu, aby jí zabránil, aby ztratila 2 kg chybějící k ideálu (viz zvyk 9: Pijeme oblíbené nápoje).

Pokud si nejste jisti, zda se některý z těchto zvyklostí dostane do cesty k velké pohodě a krásné postavě, věnujte chvilku odpovědi na následující otázky:

Už jste někdy vzali jídlo z talíře svého partnera, snědli „jídlo na zkoušku“ nebo vařili v čerstvě upečeném těstě?

Ťežko odmítnete večírku nebo bufet?

Už jste někdy přehnali velkou část restaurace, cítili se příliš naplněni a přemýšleli jste, proč jste to vůbec udělali?

Jste ohromeni myšlenkou, že byste měli jíst každý den alespoň osm druhů ovoce nebo zeleniny?

Stává se vám, že vynecháváte jídla, „jíte ze skoku“ a nesedíte s rozhodnutím jíst lépe?

Už jste si někdy řekli „Nemám čas na cvičení“ – nebo jsem vyzkoušel různé diety, ale nemohu zhubnout?

Máte tendenci zmírňovat stres a utápět své smutky v balíčku žetonů nebo kbelíku zmrzliny?

Vyzkoušeli jste za poslední rok více než jeden druh stravy?

Pijete více než sedm sklenic sycených nápojů nebo nápojů týdně nebo více než za jeden den?

Říkáte o sobě, že „jste na dietě“ nebo „nejste na dietě“?

Pokud jste odpověděli „ano“ na jednu z výše uvedených otázek, znamená to, že nejste obeznámeni s návyky, které mnoha ženám brání realizovat jejich sny o tom, že na indikátoru hmotnosti uvidí požadované číslo nebo ideální výsledky lékařských vyšetření.

Téměř všichni z nás spáchají tyto hříchy. Říkáme, že chceme být štíhlí a sexy, že chceme mít lehkou pleť a lesklé vlasy, chceme vypadat a cítit se mladší, mít více energie a vyhýbat se srdečním chorobám, cukrovce a rakovině. Snažíme se o dietu po jídle, pravidelně hledáme způsoby, které nám umožní rychle zhubnout, selháme a viníme veškerou vinu z nedostatku silné vůle, pomalého metabolismu nebo osudu. Skutečným důvodem našich neúspěchů jsou však návyky, které tajně sabotují naše úsilí. V této knize jsem rozlišil 10 a každá z nich je velmi jemná, stěží viditelná. Často jsou pro nás jako druhá příroda, takže si ani neuvědomujeme, že každý z našich kroků vpřed je doprovázen krokem zpět.

Tvrdá pravda, zdravé tělo

Každá žena potřebuje přátelského přítele, který jí řekne pravdu v každé situaci – někdo, kdo těsně před vstupem na pódium s úmyslem oslnit dav jí dá vědět, že za ní je stuha toaletního papíru. Tuto roli má hrát 10 návyků, které ničí ženskou stravu. Tato série článků bude vaším nejlepším přítelem – jediným, který vám řekne pravdu do očí. Jste schopni najít magickou odpověď na otázku, jak rychle zhubnout? Jste schopni získat zdraví a energii. Jste schopni oslnit dav, ale nejprve musíte být k sobě upřímní a připustit nějaké malé návyky.

Nebojte se, všechny tyto návyky lze opravit. Na následujících stránkách blogu se dozvíte, jaké z vašich návyků potřebujete trochu pracovat. Čtete příběhy žen jako jste vy – ženy, kterým se podařilo změnit jejich život, mírně zlepšit jen několik detailů jejich životního stylu. Dozvíte se výsledky výzkumu a dozvíte se o zvycích praktikovaných ženami, které zvítězily v boji s kilogramy. Po stovkách malých tipů můžete také vytvořit individuální plán výživy, abyste zvrátili výživový průběh o 180 stupňů.

Využijte i několik nápadů uvedených v tomto blogu, změňte alespoň jeden špatný zvyk a dosáhnete požadovaného cíle. Nakonec se budete cítit lépe a všichni uvidí tuto změnu. Kdo ví, možná se dokonce vejdete zpět do těch džíny na střední škole nebo do úzkých černých šatů!

Jak zhubnout rychle s Acai Berry?

Bobule Acai jsou známé mnoha zdravotními a energetickými vlastnostmi. Proto jsou po celém světě tak oblíbeným doplňkem stravy. Bobule Acai jsou známé především svými četnými a prospěšnými vlastnostmi hubnutí.

Bobule Acai pocházejí z Brazílie, přímo z amazonské džungle, kde rostou na palmě dlouhé několik metrů. Poskytují lidskému tělu řadu vitamínů, aminokyselin, stopových prvků a energie, které jsou nezbytné pro zdraví, a především zlepšují stav a podporují hubnutí, což potvrzují četné vědecké studie. V prodeji jsou dostupné přípravky s bobulemi Acai v různých formách – ve formě potahovaných tobolek, tablet, šťáv s extraktem bobule Acai, sušených bobulí.

Vědci důkladně chápali mechanismus působení bobulí Acai jako pomůcku pro hubnutí. Bobule Acai mají vlastnosti, které urychlují metabolismus, regulují trávicí procesy, potlačují chuť k jídlu a urychlují spalování tuků. Bobule Acai jsou užitečné při optimálně vyvážené výživě. Přípravky a výtažky z bobule Acai podporují hubnutí, ale pro hubnutí je také třeba dodržovat správně a individuálně zvolenou hubnutí a pravidelnou fyzickou aktivitu. Bobule Acai zvyšují energii, což podporuje větší fyzickou námahu.

Přes četné výhody bobule Acai není možné zmínit vedlejší účinky a kontraindikace jejich použití. Acai bobule přípravky jsou skvělé pro hubnutí, ale mohou poškodit lidi s normálními vadami, což vede k nadměrnému hubnutí. Účinek bobule Acai na podváhu spočívá v tom, že přípravky, které je obsahují, do značné míry potlačují pocit hladu. Pokud tedy osoba s normální tělesnou hmotností konzumuje bobule Acai v nadměrném množství, může to vést k podváze.

Dalšími vedlejšími účinky užívání přípravku Acai Berry jsou alergické reakce, které jsou ekzémem na kůži a dýchací potíže. Pokud si všimnete takových příznaků při přípravě acai berry, okamžitě je zastavte a kontaktujte svého praktického lékaře. Nadměrná konzumace přípravků z bobule Acai může také způsobit žaludeční potíže – plyn a průjem.

Používání přípravků z bobule Acai není pro zdraví nebezpečné – přípravky a výtažky z těchto plodů nejsou schopny vést k extrémnímu hubnutí, zatímco žaludečním problémům lze zabránit volbou nižší dávky přípravků. Vedlejší účinky užívání přípravků z bobule Acai jsou vzácné a jsou přechodné, a proto jsou přípravky z bobule Acai tak často doporučovány odborníky na výživu po celém světě jako vynikající doplněk stravy pro hubnutí.

Zdroj a příběhy zde

Přejít nahoru