Německý tradiční mainstreamový proud vymývá mozky, abychom nenáviděli Maďarsko a milovali migrantů

Nový film zachycující německou migrační krizi v roce 2015 je dobrým příkladem toho, jak liberální mainstream ve skutečnosti vymývá mozek obyvatelstva země, aby přijal myšlenky liberální proigrace, Georg Spöttle, analytik bezpečnostní politiky na think-tanku Nézőpont Intézet, řekl pro Magyar Nemzet v rozhovoru.

Mluvil o filmu „Die Getriebenen“ (The Driven Ones), který vysílal na německém národním televizním kanálu ARD 15. dubna, který zachycuje zásadní podzim roku 2015, kdy se německá kancléřka Angela Merkelová rozhodla otevřít Německo imigrační vlně jednoho milionu lidí. ARD je veřejně financován německými daňovými poplatníky s poplatkem, který musí každý rok platit.

Film vychází z rovnoměrné knihy 2017 od novináře Robina Alexandra. Zatímco samotná kniha je silně kritickým pohledem na události, jak naznačuje její název, kde „řízenými“ jsou politici chycení v proudu událostí, je film široce považován za ódu kancléřky Angely Merkelové. Ve filmu je také negativně znázorněn maďarský premiér Viktor Orbán.

Spöttle uvedl, že zatímco silné ekonomické vazby – jako je přítomnost BMW, Audi a Siemens v Maďarsku – jsou silným stabilizačním faktorem ve vztazích mezi oběma zeměmi, útoky proti konzervativní vládě Maďarska pravděpodobně zůstanou trvalou součástí liberálních médií. a politické kruhy.

“K těmto [útočníkům] patří Die Welt, Spiegel a mladá bruselská elita, z nichž většina nemá žádné zřetelné životní zkušenosti. Pravděpodobně viděli migranty pouze v televizní pořadu vlasti a stále recitují pro-migrantské liberální dogma,” Spöttle řekl v rozhovoru. “[Celkově] však bilaterální vztahy mezi těmito dvěma zeměmi zůstanou v budoucnu vyvážené.”

Spöttle odpověděl na otázku, jak se tyto levicově radikální nápady dostávají do liberálního hlavního proudu, a řekl, že to byl druh vymývání mozků.

„Je to výsledek takzvané„ senzibilizace “, která se v praxi rovná vymývání mozků. Liberální doktríny – od genderové teorie po odmítnutí konzervativního rodinného modelu – jsou do nich bušeny od střední školy po maturitu a ty, kteří hlasové názory odlišné od těchto názorů jsou marginalizovány. “

Maďarský analytik poukázal na znepokojivé trendy v Německu pro ty, kteří se odchylují od přijímaných názorů nebo hlasových nesouhlasů.

“Během takzvaného” Aktionswochenende “(akční víkend) mohou policejní a tajné služby zadržovat lidi a zabavit svá paměťová média na tak nízké úrovni, jako je zveřejňování věcí na sociálních médiích, která nejsou v souladu s konceptem demokracie liberálního hlavního proudu,” Spöttle řekl. „Prezentace temné stránky imigrace se stala velmi silným tabu a jediné takové místo může přerušit kariéru. Proto mnoho mých policejních důstojníků vymazalo své účty na Facebooku.“

 

Přejít nahoru