Ruský doktor předpověděl pandemii koronavirus a vyvrátil mýtus o smrtelných injekcích

Mýtus o smrtelných injekcích

“Policie a lékaři údajně chodí po bytech a podávají lidem vakcíny, které je mají pomalu zabíjet. Tyto informace se museli vyvrátit”, řekl doktor. Myasnikov poznamenal, že jde o stejný výmysl jakož i falešné informace o tom, že pacientů, kteří onemocněli COVID-19 údajně prodávají na varhany.

“Nikdo nechodí do bytů. Pokud je třeba provést test, například, pokud jste byli v kontaktu s osobou pozitivní na virus, určitě na to budete upozorněni”, vysvětlil doktor. Pokud je váš známý a nebo přítel označen jako pacient s COVID-19, specialista doporučuje zavolat osobě a upřesnit informace.

 

“V každém případě máte právo prostě neotvírat dveře. Mohly by to být cizinci, nebo vrahové s injekčními stříkačkami”, uzavřel Myasnikov.

Doktor Myasnikov předpověděl pandemii několik týdnů před výskytem koronavirus

“Prasiaca chřipka N1H1 v roce 1919 zabila 1/5 tehdejší populace: po celém světě evidovali asi sto milionů úmrtí”, napsal Myasnikov začátkem listopadu minulého roku. Uvažoval, zda se taková epidemie může opakovat. Lékař připustil, že je to otázkou času. Myasnikov napsal, že mezi zvířaty neustále cirkulují viry, které se ale nepřenášejí na lidi. Doktor vyjádřil názor, že nová infekce by měla pocházet právě od zvířat a to se stane v důsledku mutace.

 

“Katastrofa je jen pár mutací od nás”

Lékař tehdy poznamenal, že vakcínu bude možné vytvořit pouze po evidováni viru u lidí, což je bez infikování se nemožné.

“Katastrofa je jen pár mutací od nás”, upozornil Myasnikov a dodal, že vědci v současnosti vyvíjejí univerzální vakcínu proti všem typům chřipkového viru. “Zbývá jen modlit se, že vědci ji stihnou vyvinout dříve, než vypukne neznámý a zmutovaný virus ptačí chřipky nebo prasat z kterékoliv oblasti Číny nebo Indie”, – došel k závěru doktor. Píše portál RIA.

 

Koronavirus v Rusku

V Rusku bylo zaregistrováno 232 tisíc infikovaných, přes 43 tisíc bylo vyléčeno a více než dva tisíce nakažených zemřelo.

Přejít nahoru