Brazílie odhalila podvod s covidem: Prázdná nemocnice, prázdné rakve

Pamatujete se, jak byl v českých médiích byl kriminalizován brazilský prezident Bolsonaro za to, že zanedbal opatření proti pandemii, a tím pádem je na tom Brazílie velmi zle?

(Viz například srdceryvný článek IDnes: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/brazilie-koronavirus-epidemie-bolsonaro-mrtvi-nakazeni-covid-19.A200517_172652_zahranicni_jhr)

Prezident Bolsonaro si totiž byl vědom, že jde o lživou pseudopandemii, a nebál se to říkat, a podařilo se mu přesvědčit 5 členů parlamentu, aby podali důkazy.

Ti spolu s policií provedli “přepadovou” kontrolu v “nejvíce postižené nemocnici”, která hlásila, že ošetřuje 5 000 nemocných, z nichž 200 již zemřelo. A podezření na podvod se potvrdilo.

Zjistili, že zmíněná nemocnice není ještě ani dokončená, teprve ve výstavbě, je zcela prázdná, bez personálu a pacientů, natož covidových…

https://www.youtube.com/watch?v=cGdq3Dp33LI&feature=youtu.be

Nemocnice měla objednáno 200 rakví, které tam poslanci našli zavřené, “připravené k pohřbení”. I nebáli se koronaviru, dali je otevřít, a (nebyli ani překvapeni, když) byly prázdné…

Guvernér státu na tuto “nemocnici” ukradl peníze na dostavění nemocnice a peníze určené na řešení covidové situace; napomáhal protlačovat zavedení plošné vakcinace.

Takových guvernérů, ministrů zdravotnictví a jiných příživníků je na světě plno …

Prezident, který po těchto podvodnících otevřeně jde, je jenom jeden na světě: Bolsonaro. (Trump sice taky ví, ale nemůže do toho jít tak otevřeně…)

(Poznámka Orgonet: Stalo se to už před pár týdny, nevím přesně kdy, ale usvědčující videa jsou na youtube stále mazána; dnes jsem objevil zdroj ze 16. 6., kde to zatím funguje (ani ten jistě dlouho nepotrvá…)

Bolsonaro prý ve skutečnosti poslal kontroly do všech nemocnic, a zjistil, že situace není taková, jak se mu hlásí… Toto byl nejevidentnější případ. Brazilci si o tom tweetují, je to skutečnost, ale do MSM se to samozřejmě nedostane. Když se něco veřejně objeví, “oni” to hned zakážou …

zdroj: orgonet-blogspot.com

Přejít nahoru