Bývalý český premiér: Na životě našich dětí záleží!

Současná situace v České republice, v Evropě, v Evropské unii a ve světě obecně mě hluboce znepokojuje. Pokrytectví za protesty ve Spojených státech, šíření levicového aktivismu po celém světě, projevy rituálního sebevraždění, uvalení viny a zpětný rasismus jsou jen vedlejšími účinky dlouhého a probíhajícího procesu.

Nyní jsme dosáhli bodu skutečného nebezpečí.

Když vidím, že se svět mění, uvědomuji si, že nyní spadám do řad typických ohrožených druhů – starého, bílého, heterosexuálního, politicky nesprávného katolíka, který dokonce kouří.

Mám také čtyři děti a devět vnoučat, které vytvářejí značnou uhlíkovou stopu, jak by poukazovali na anti-natalističtí idioti.

Proč zdůrazňuji počet svých potomků, dětí a vnoučat, které mám tak drahé?

Dělám to proto, že mi záleží na tom, v jakém světě se narodili a ve kterém budou muset žít.

Postmoderní ideologie progresivismu tuto definici „obohatily“ pochybnými morálními imperativy.

Věříme, že stále žijeme v relativně svobodných a demokratických zemích, kde platí určitá pravidla a systém nějak zajišťuje pořádek, bezpečnost a lidská práva. Mnoho zemí však den za dnem odebírá individuální svobody pod záštitou práv menšiny. Demokracie se tak stává pouhým poukazem na to, že se kapitalismus pošlapává ve jménu moderního evropského socialismu a světový řád degeneruje. Společnost je polarizovaná a hledá jednoduché odpovědi. V dobách pandemie COVID-19 je to dvojnásob pravda. Epidemie tyto tendence prohloubila a učinila je legitimními pro mnoho lidí.

Celý projev zde.

Co se děje v USA, EU, v našem západním světě? Rozumíme situaci? Je to jen finanční a hospodářská krize, nebo je to také krize kultury, hodnot, migrace a civilizace? Je to nevyhnutelný proces? Jak přistupovat k novým postmoderním, post-faktickým ideologiím, jako je agresivní genderismus, homosexualita v rodině a proces adopce, multikulturalismus, islamismus s prvky práva šaría, klimatický alarmismus atd.

Dlužíme svým dětem a vnoučatům, aby tento trend změnili. Na životech našich potomků záleží!

Přejít nahoru