Chce získat „probabišovský“ moderátor Luboš Xaver Veselý místo v pořadu Václava Moravce i pro sebe?

V rozhovoru pro Prima CNN News Luboš Xaver Veselý uvedl, že chce, aby se v pořadu střídali různí moderátoři. Moderátor Luboš Xaver Veselý je znám svým provládním postojem a submisí k vládním politikům, zejména Andreji Babišovi, to je možná také důvod proč byl zvolen do rady České televize.

Část společnosti Xavera Veselého vnímá, že rád ve svých rozhovorech leze politikům do zadku, a to i těm méně úspěšným. V pořadu XTV se dokonce omlouval premiéru Petru za svá dávná slova o kauze Petra Nečase i jeho paní Nečasové Nagyové, přestože byli odsouzeni.

To, že chce Luboš Xaver Veselý obsadit i další moderátory do Otázek Václava Moravce je podobný nesmysl, jako kdyby Show Karla Šípa mělo moderovat dalších 5 moderátorů. Václav Moravec patří ke špičce v oblasti politické kritiky a pořad si získal nespočet diváků. Hlavně plní svou veřejnoprávní roli.

Zvláštní v této věci je, že moderátor Luboš Xaver Veselý se také rád ve svých pořadech zabývá politikou. Nechce si náhodou Xaver Veselý přisvojit místo Václava Moravce i pro sebe? Opravdu bychom chtěli na České televizi moderátora, který leze vládním politikům veřejně do zadku?

zdroj: pravda24.cz

Přejít nahoru