Mike Whitney: Jsou Demokraté politickou stranou, nebo CIA protlačovanou Pátou kolonou?

Jakkkoli se může tento výrok zdát za vlasy přitažený, vše naznačuje, že USA skutečně upadají do tyranie.

„Jsme živými svědky nelítostné kampaně zaměřené k vymazání naší historie, k zostuzení našich hrdinů, k vymazání našich hodnot a k indokrinaci našich dětí. Vztekem ovládané davy svrhávají sochy našich zakladatelů, zohavují naše nejsvětější památníky a rozpoutávají vlny nasilnických zločinů v našich městech.“ – prezident Trump.

„Vlna svrhávání soch, šířící se z USA do celého západního světa, není aktem estetickým, ale politickým, a z bronzu a kamene zhotovené památníky –  nyní zohavené a potlučené – představují hrozbu celému civilizovanému světu. Zloba nemíří už jen proti někdejším majitelům otroků, rozzuřené tlupy strhávají a ničí i sochy abolicionistů (podporovatelů zrušení otroctví), spisovatelů i svatých.“ – Charles Burris

„ Existuje malá skupina pološílených lidí, tvrdě pracujících na úkolu zničit americký způsob života. Jejich klamství a zrady jsou nekontrolovatelné a proto nepostižitelné, zatímco těm, kteří cti zákon, hrozí smrt kulkou víc než kdy jindy v naší historii. Věřím tomu, že útoky, kterým dnes vzdorujeme, jsou součástí dobře zorganizovaného a skvěle zafinancovaného úsilí, využívajícího rasismu jako meče, který má oslabit naše obranné síly. Jde o zbraň, která má posílit a legitimizovat násilí a zločin a nikoli tedy hledat pravdu. Tyto temné síly se proti nám zformovaly s jediným cílem: násilím prosadit splečenskou změnu.“ – generál Michael Flynn.

To vše jsou, podle mého názoru, pravdivá prohlášení. A otázka z nich vyplývající zni: Budeme nemoudří až natolik, že ve volbách vložíme moc do rukou Demokratů, aby mohli vraždu Spojených států dokončit? Oni už dnes nejsou stranou pracující třídy, změnili se na stranu rasové a genderové nenávisti. A mnohakulturní země, hlásající nenávist, nemůže přežít.

Vybral a přeložil Lubomír Man

Přejít nahoru