Bill Gates opět popírá, že vakcíny jsou krytí pro globální mikročipový program + VIDEO

Ve výměně nazorů mezi Gatesem a CNBC v úterý byl tento problém vznesen tazatelem Andrewem Rossem Sorkinem, což Gatese přimělo popřít, že vakcíny proti koronaviry budou použity k implantaci sledovacích zařízení u lidí.

“Velmi nesprávné věci, které velmi kolují … se mohou na sociálních médiích šířit mnohem rychleji, než je pravda, a my jsme vždy viděli, že s vakcínami … .sociální média to mohou ještě zhoršit …” prohlásil Gates.

“Tyto společnosti v oblasti sociálních médií mohou vidět, co se říká na jejich platformě a brát věci, které jsou naprosto špatné, a odstranit je z platformy.” přidal.

“Jak rozdělíte a nakreslíte tu čáru … to jsou složité problémy. Bylo to šíření mnoha věcí … a jak dosáhnete rovnováhy? “ řekl Gates.

Gates se rovněž ptal, zda bylo „vhodné“, aby Facebook bránil lidem sdílet odkazy a informace prostřednictvím své platformy pro zasílání zpráv Whatsapp. Píše portál Summit News.

 

Ve zprávě BBC se uvádí, že „Tato technologie již existuje a byla vyzkoušena na živých zvířatech a lidské mrtvole,“ řekla vědkyně Ana Jaklenec z Massachusetts Institute of Technology. Jejich metoda používá náplasti s mikroihlou, které mohou podávat jak vakcínu, tak stříkat neviditelný inkoust pod kůži osoby a ukládat záznam o očkování. “

Přejít nahoru