COVID-19 – obrovský podvod. Švédský příklad a manipulace pomocí propagandy

Keď posúdime situáciu s ohľadom na vek pacientov, tak úmrtnosť je vo Švédsku skoro nulová až do asi 70 rokov. Najvyššia úmrtnosť je vo veku 80-89 rokov, ale 90-ročná a starší majú úmrtnosť rovnakú ako 70-79letí, čo je polovičná ako 80-89 rokov. Úmrtnosť pre vekovú skupinu 70-79 bola asi 1.9% a spolu s tými najstaršími klesala oveľa rýchlejšie ako úmrtnosť skupiny 80-89 rokov.

Juhoamerický štát Uruguaj sa rozhodol nasledovať švédsky model a rovnako ako oni neuplatnili karanténu a žiadne iné opatrenie proti COVID-19(C-19). Iba 20% všetkého podnikanie bolo zastavené. V krajine, ktorá má len asi 3.4 miliónov obyvateľov zaznamenali ,,až“ 848 prípadov ochorení na C-19. Podobné výsledky mala aj Južná Kórea, ktorá bola tiež bez karantény.(1)

Vláda Uruguaja sa rozhodla, že nebude nahrádzať straty, vzniknuté panikou kvôli tejto chorobe zvýšeným tlačením peňazí, ani pôžičkami, ale že namiesto toho znížia verejné výdavky, čo vykonala tým, že znížila platy politikom. Ďalej oznámila, že cudzinci sa môžu ľahko stať občanmi ich krajiny. Prvých 5 rokov nebudú platiť žiadne dane a potom to bude len 12% z príjmu. Poplatky z akéhokoľvek majetku, ktorý majú v cudzine nebudú žiadne.

Koronavirová epidémia neexistuje

Dr. Vernon Coleman priznáva, že pozná lekárov, ktorí si dovolili vysloviť názor, že sa nejedná o žiadnu epidémii a že nebezpečenstvo bolo značne zveličované. Ale všetci z nich boli okamžite umlčaní a potrestaní .(2)(3)

Rúška sú z lekárskeho hľadiska tiež úplný nezmysel, pretože ohrozujú samotného nositeľa.(4)

Ak chceme vedieť čo nás čaká v budúcnosti, musíme sa pozrieť na Čínu. Tam už v r. 2017 pozbierali DNA informácie od všetkých občanov a taktiež im urobili sken očnej dúhovky, a vytvorili obrovskú databázu. V súčasnej dobe k tomu pridávajú krvné skupiny a odtlačky prstov každého človeka – takže vedú ľudí rovnakým spôsobom, ako boli predtým vedení kriminálnici. Každý, kto si kúpi mobil, musí ho mať overený sken svojej tváre. Takže toto pre nás chystajú globalisti a ich ,,užitoční idioti „ v tej ktorej  krajine.

Problém ale nie sú  títo šialenci; ten problém je v populácii samotnej, v tej zbierke spiacich zombií, ktorí berú všetko, čo je im predhodené ako pravdu, o ničom nepochybujú, ale ani nepremýšľa a keď vás majú stretnúť na chodníku, tak ustúpia na ceste.

Manipulácia pomocou propagandy

A keď zlyhajú jedy, choroby, lúpenie, podpaľačstvo a ohrozovanie na životoch, tak proti nám použijú propagandu. Manipulácia s pomocou propagandy je snáď ten najlepší spôsob, ako ovládať ľudstvo a globalisti to dobre vedia. Preto sa tajne proti nám vyzbrojujú, zatiaľ čo sa naoko starajú o našu bezpečnosť, o naše zdravie, podmienky k životu a o všetko čo s tým súvisí. V skutočnosti by nás najradšej zničili, odstránili, vyhubili, alebo v najlepšom prípade zmenili na počítače a roboty.

Na ovládanie ľudí propagandou je potrebná napred vytvoriť nejaký druh chaosu, alebo krízy, čo má za úlohu vyvolať v ľuďoch strach. Ľudia, posadnutí strachom prestanú myslieť a dostanú sa pod plnú sugestívn kontrolu médií.(5)

V súčasnej dobe sme v situácii, v akej sa svet ešte nikdy za našej histórie nenachádzal. Podľa predpovede, až stratíme osobnú slobodu, čo bude docielené buď s naším súhlasom alebo násilím, potom odpor zanikne a ľudia sa zmieri so situáciou. Už dnes je samostatne mysliaci človek, schopný samostatného rozhodovania, všeobecne považovaný za nebezpečného a či už to sám vie alebo nie, taký jedinec je v ohrození života. Tých, ktorí toto všetko na nás nastražili je veľmi málo, ale ich pomocníkov sú celé davy. Sú to jednak politici, polícia, vojsko, vedenie štátov, ale aj tí, ktorí sa dobrovoľne podriaďujú diktátu a ešte nútia druhých  urobiť to isté !!!

Takže – až budeme úplne skrotení a ovládaní tou hŕstkou globalistov, až potom budú môcť začať uplatňovať svoje plány a požiadavky. Tieto nie sú jednoduché. Predovšetkým, celosvetová ekonómie je v poslednom smrteľnom zápase. Ešte chvíľu to nemusí byť zreteľné , ale až umelá podpora vlád a organizácií pominie, potom príde hlad, bieda a nevídané majetkové straty. Ako ďalšie príde kontrola pôrodnosti, predčasné odstraňovanie starých ľudí čiže eutanázia , povinné očkovanie. Tam, kde my sme ako deti dostávali asi 6 očkovanie, v Amerike ich už dnes deti dostávajú 72.

Takže naše každodenné mantra by mala byť: neveriť vláde, vyhýbať sa médiám, bojovať proti klamstvám.

(1)https://www.anti-empire.com/uruguay-another-country-that-kept-the-covid-doomsday-cult-at-bay-applied-the-swedish-model-to-great-success/

(2)https://www.vernoncoleman.com/main.htm

(3)https://www.youtube.com/watch?v=fPcS40QAx9s&feature=emb_logo

(4)https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=oVcxdRsSsvI&feature=emb_logo

(5)https://www.lewrockwell.com/2020/05/gary-d-barnett/the-coronavirus-response-the-ultimate-goal-is-control-of-all-humanity/

+ video pána dr. Bukovského –https://www.youtube.com/watch?v=avKCMZcU_Y8&feature=emb_logo

zdroj: hlavnespravy.sk

Přejít nahoru