Ron Unz: Jak mohl Washington v listopadu 2019 vědět, že se v Číně v lednu 2020 objeví Covid-19?

Mluvčí Pentagonu existenci takovéhoto listopadového varování oficiálně popřel, zatímco různí vládní a armádní nejvyšší činitelé odmítli věc komentovat. Avšak několik dní poté izraelská televize ohlásila, že američtí zpravodajci se v listopadu loňského roku se svou zprávou o vypuknutí tajemné nemoci ve Wuchanu podělili jak se spojenci Izraele, tak i se členy NATO, čímž byla pravdivost původní zprávy televize ABC plně potvrzena.

Z uvedeného vyplývá, že jisté skupiny americké Obranné zpravodajské agentury věděly o vypuknutí smrtelné virové nemoci ve Wu-chanu o víc než měsíc dříve, než se o ní dověděl kdokoli z čínské vlády či jiných čínských úřadů. Jestliže si tedy  naše zpravodajské agentury dosud neosvojily technologii paranormálního předjímání, mohlo se vše udát stejně tak, jako když  jako první o požárech, které teprve přijdou, ví žhář.

Naprosto nová choroba přichází tiše a ve své asympthomatické podobě může snadno uniknout správnému rozpoznání. Takže bychom neměli být tak moc překvapeni, že si v Číně  nepovšimli jejího vzniku už loňského října či listopadu, zatímco američtí zpravodajci ve stejných měsících už perfektně věděli, o co jde, a začali všechny své spojence o nemoci z Covidu-19 informovat.

Navíc jsem zaznamenal i tento neobvyklý způsob šíření pojednávané smrtelné nemoci.

Vypukla, jak známo, v Číně a odtud se šířila do zemí s ní nejblíže sousedícími. Potud tedy vše logice věcí plně odpovídající. Jenže pak – a to koncem února –  se stal druhým epicentrem nemoci tisíce mil vzdálený Irán. A ještě překvapivější bylo, že zde se nákaza  nejrychleji šířila mezi politickou elitou. Nemocí z Covidu-19 onemocnělo 10 procent poslanců iránského parlamentu, tucty vysokých iránských politických činitelů nové nemoci podlehly a američtí neokoni na twitteru jásali, že jejich nenávidění nepřátelé padají k zemi jako mouchy. K tomu připočtěme, že v lednu zabila Amerika jednoho z  nejvýznamějších iránských vojenských velitelů.

Co myslíte? Byla to pouhá souhra náhod a okolností?

Z the Unz Review vybral a přeložil Lubomír Man

 

Přejít nahoru