COVID je OTRAVA krve a tělních tekutin, nikoliv virus

Dr. Young odhaluje, že to, co WHO nazvala „COVID“, je biochemická otrava tělních tekutin  způsobující rozklad buněčné membrány a genetickou mutaci. To znamená, že zhoršení buněčných membrán kvůli toxickém prostředí, která byla vytvořena v důsledku zhoršenou bio terénu (viz zde na pozadí na bio terénu a význam teorie terénu nad teorií bakterie). COVID není virový stav. Příznaky COVID jsou oběhové problémy, které pramení z patologické koagulace krve. Z technického lékařského hlediska je tato koagulace (shlukování a slepování červených krvinek) známa jako DIC nebo diseminovaná intervaskulární koagulace. Krevní koagulace znamená, že se krev mění z kapaliny do gelu nebo polotuhého stavu a vytváří krevní sraženinu. To může být potenciálně nebezpečné, protože při srážení nebo srážení krve se může zaseknout a zabránit průtoku krve. V tomto stavu krev zcela a volně nepřijímá kyslík a neuvolňuje odpadní produkty. Když se krev srazí, nemůže vstoupit do kapilárního systému, aby usnadnila výměnu kyslíku a oxidu uhličitého. Young zdůrazňuje, že koagulace krve signalizuje:

1. neschopnost krve odstranit své odpadní produkty a zachytit kyslík; a

2. že krev se sráží uvnitř vaskulárního systému, takže kyseliny nemohou být odstraněny a tak akumulovány, což vede k toxickému přetížení a onemocnění.

Lidé trpící tímto druhem patologické koagulace krve zažijí nedostatek kyslíku (hypoxie nebo pod oxygenaci). Pravděpodobně budou cítit krácení dechu a budou mít příznaky shodné s výškovou nemocí. Ne náhodou, to je přesně v souladu s tím, co řekl Dr. Cameron Kyle-Sidell z New Yorku, když vystoupil před měsíci před veřejností (během vrcholu strachu COVID), aby řekl světu o tom jak jeho pacienti vypadali, že netrpí virovou pneumonie, ale z výškové nemoci.

„Tyto biologické transformace tělních buněk jsou geneze všech bakterií, všech kvasinek, všech plísní, všech bakteriofágů, všech endotoxinů nebo fragmentů buněk, exotoxinů a mykotoxinů nebo metabolického kyselého odpadu. Příčinou pleomorfismu nebo buněčných transformací tělních buněk ovlivňujících buněčnou membránu a její genetickou hmotu je výsledek kyselého životního stylu včetně stravy. Mezi rušivé přispívající faktory patří všechna elektrická a magnetická pole (EMF 1G až 5G), všechna kyselá jídla, všechny kyselé tekutiny, všechny environmentální toxiny, včetně oxidu uhelnatého, všechny insekticidy, pesticidy a herbicidy, které se nacházejí v neekologických potravinách (tj. Glyfosát). , veškerá kyselá voda (pH pod 7,4), všechna kyselá legendární léčiva včetně všech antibiotik a léčiv, která obsahují HCL, všechna rekreační léčiva včetně marihuany (THC je oxidační činidlo),

Opět platí, že příčinou je překyselení intersticiálních tekutin. Interstitia v důsledku obráceného způsobu života, stravování, pití, dýchání, myšlení, cítění a víry. “

zdro: Nwoo.org

Přejít nahoru