Život po smrti: Vědec vysvětluje, co se SKUTEČNĚ stane, když zemřete – neuvěřitelné VIDEO

Lékař řekl, že lidé, kteří zažili zkušenost blízkou smrti, někdy popisují setkání se zesnulými příbuznými, ale trvá na tom, že to není důkazem posmrtného života.

Pokud jde o fyzický proces, řekl Dr. Parnia na nedávné Oz Talk: „Smrt je proces, není to černobílý okamžik. Informuje portál Express.co.uk.

“Konečným výsledkem je odpočet kyslíku, který se dostane do mozku, když se chystáme zemřít, a který způsobí, že se naše mozkové okruhy vypnou a my budeme v bezvědomí vnějšího světa.”

“Když se srdce zastaví, všechny životní procesy zhasnou, protože do mozku, ledvin a jater se nedostane žádná krev a my se staneme bez života a nehybní, a to je doba, kterou nám lékaři udávají čas smrti.”

Ale lékař, který je autorem několika studií a knih na téma smrti, uvedl, že existuje duševní proces, který přeživší blízké smrti zanechal znovu touhu po smrti.

Dr. Parnia, který přivedl tisíce pacientů zpět na pokraj, řekl: „Když zemřeme, tato zkušenost není pro drtivou většinu lidí nepříjemná.

“Pro ty z nás, kteří zemřeme přirozeně, i když jsme před smrtí měli bolesti, proces smrti se stává velmi pohodlným, je velmi blažený a pokojný.”

“Lidé popisují pocit jasného, ​​teplého a příjemného světla, které lidi přitahuje.”

“Popisují pocit, jak prožívají své zesnulé příbuzné, skoro jako by je přišli přivítat.” Často říkají, že se v mnoha případech nechtěli vrátit (k životu), je to tak pohodlné a je to jako magnet, který je přitahuje, že se nechtějí vrátit.

“Mnoho lidí popisuje pocit odloučení od sebe a sledování lékařů a sester, kteří na nich pracují.”

Přejít nahoru