Robert F. Kennedy Jr. vyzývá lidstvo k boji za naše práva a svobodu

Jestli si někdo ještě naivně myslí (nebo hledá nějakou útěchu v ignoranci) že to co se tady děje v momentální době se nějakým způsobem vytratí a my se vrátíme nazpět do normálu tak jak jsme jej do nedávná znali, tak je na velkém omylu. Tohle je pouze začátek. 2020 lockdown tyranie je jen začátek mnohem většího plánu.

Světoví lídři se připravují na druhou a třetí vlnu případů covid-19 a dolaďují své strategie uzamčení, které budou zavedeny koncem roku 2020 a do roku 2021.Jejich plánování zahrnuje rozvoj “nové” světové ekonomiky, která zavádí lékařský fašismus jako trvalý způsob života. Kanadský informátor odhalil plány. Oznamovatel je členem Výboru pro strategické plánování Liberální strany Kanady, který působí pod vedením kanadského úřadu předsedy vlády (PMO).
Historické “lockdowny” vytvořily masovou chudobu a budou nadále oslabovat finanční a potravinovou bezpečnost lidí, což je učiní zranitelnějšími a nakonec je učiní zoufalejšími přijmout novou světovou ekonomiku a její věcné požadavky.

Nová světová ekonomika zahrnuje zavedení digitální měny, univerzálního základního příjmu, požadavků na očkování na cestování a “Programu obnovení světového dluhu”. Nepřetržitý cyklus uzavírek (lockdownu) do roku 2021 nakonec povede k mezinárodnímu ekonomickému kolapsu. Vlády po celém světě nabídnou občanům lákavou cestu ven tím, že slíbí odstranit všechny osobní dluhy (hypotéky, půjčky, kreditní karty atd.) (1). Bude to ale s podminkou.

Vše zveřejněno ve slovenském jazyce v tomto článku.

 

Podle těchto a dalších informací se zdá že lidstvo náměsíčním krokem postupuje směrem k této technokraticko-tyranisticke dystopii bez nějakého odporu. Zdá se že lidi akceptují to že přicházejí o živnost, práci, finance a hlavně o základní svobody vyjádření svého bytí. Jak daleko to ještě musí jít aby se dostatek lidské mysli zaměřil na tyto skutečnosti? Lidstvo je na rozcestí a naše ignorance a nečinnost nás nedostane na cestu která povede k životu jaký tady chceme žít. Právě na opak.

Přišel čas probuzení a hlavně činů. Mnozí lidé si to uvědomují. Například Steven Whybrow, investigativní novinář a aktivista Rakousko-Anglickeho původu společně s Claire Edwards (bývalá praconvice OSN) před několika dny odnesli rakouskému prezidentovy dokument o “oznámení o odpovědnosti” ve kterém vybízí Prezidenta k akceptování spoluodpovědnosti za tyto lockdowny a další opatření, které způsobují genocidu a všeobecnou decimaci lidské populace (2).

 

Také se začínají ve větší míře organizovat protesty a lidé vyjadřují nespokojenost tímto způsobem. V sobotu 24. října byla velká demonstrace v Londýně kdy vyšlo do ulic deseti tisíce aby ukázali svůj nesouhlas s touto tyranií. Proč se to neukázalo ve veřejných sdělovacích prostředcích? Jediný okrajový dennik se o tom zmínil kde uvádí že do ulic přišly stovky lidí (3). Soudě podle videii a osobní zkušenosti musím potvrdit že této demostrace se zúčastnily desítky tisíc. (4)
Robert Fitgerald Kenedy Jr. vyšel veřejně s proslovem k lidem z celého světa kde varuje před “coup d’état” vedený velkými technologickými a zdravotnickými společnostmi spolu ze státními agenturami, poukazující prstem na konspirátory jako jsou Bill Gates, WHO a další organizace. Dále na jejich taktiky používání strachu jako zbraně o kterých při Norimberském soudu po Druhé Světové válce mluvil Herman Goering jako účelný nástroj jak udělat z lidí ovce a poslušný sluhy. V závěru Robert F. Kennedy Jr. výzíva lidi z celého světa ať se přestanou soustředit se na to co je rozděluje názorově či vyznáním, a spojí se za boj za naše práva a svobodu. A dále se zavazuje jeho slovy:

“můžu se zavázat, že půjdu, a půjdu umírat s botami stále nazutými a bojovat bok po boku se všemi, aby jsme se ujistili, že si získáme nazpět tato práva a zachováme je pro naše děti ……Uvidím vás všechny na barikádách.”(5)

Video s ceskymi titulky zde: https://www.bitchute.com/video/KhlBLAqtuLjm/

Dr Reiner Fuellmich, přední mezinárodní právník společně se svými kolegy po celém světě sestavuje “class A” žalobu mířící na všechny osoby kteří byli a jsou v nějaké pozici moci a umožňovali všechny tyto protiprávní i protimorální kroky. Obvinění jsou velice závažná jelikož se jedná o “zločiny proti lidskosti” a budou aplikovatelná ve všech zemích ve kterých se toto bezprávý odehrává. Česko a Slovnesko nebudou výjimkou.(6)

 

Ikdyž už mnoho lidí různých profesí veřejně vystupuje, největší sílu přesto bude mít “občanská neposlušnost” masy lidí. David Icke nabádá k tomu aby lidé neposlouchali nařízení, nenosili roušky, nedodržovali rozestupy a chovali se tak jak oni uznají za vhodné v každé situaci a tím manifestovali jejich práva a svodobodu na vyjádření, právo které máme dané, se kterým jsme na tento svět přišli a které nám nikdo nemůže vzít za žádných okolností. Je to naše právo, právo nejcenějši, právo “svobodné vůle”.

Dale uvadí…”Představte si jaké to pro vás bude mít následky když se tomu postavíte teď. Ale také si představte ty následky toho když se tomu teď nepostavíte. Jaké budoucnosti vystavujete sami sebe, vaše děti a jejich děti?”

David Icke

 

Autor: PS

Zdroj:

(1) https://www.naturalnews.com/2020-10-19-world-leaders-planning-world-debt-reset-program.html#

(2) https://www.bitchute.com/video/ci0uzmOwKe7T/

(3) https://www.express.co.uk/comment/expresscomment/1351854/UK-lockdown-rules-covid-19-coronavirus-latest-news-what-is-tier-3-tier-2-tier-1

(4) https://www.bitchute.com/video/da6iuMaBZBwf/

(5) https://www.bitchute.com/video/KhlBLAqtuLjm/

Cele video:

An International Message of Hope for Humanity From RFK Jr.

(6) https://www.facebook.com/100001777583155/posts/3366671090068777/?extid=0

Přejít nahoru