V soukromém podnikání platí nejenom to, že firma slouží jako zdroj obživy svého majitele, ale i to, že se do takové firmy musí peníze někdy i vkládat

Jak se říká, kdo maže, ten jede. Což v podnikatelské praxi znamená, že zpravidla prosperuje jenom ten, kdo do své firmy také investuje. A to jednak proto, aby tato dokázala držet krok s konkurencí, a jednak proto, aby tato překonala těžké časy, jež se někdy mohou objevit. Zkrátka a dobře není samozřejmostí, že někdo založí svůj podnik a pak už jenom bere a bere.

Ovšem k tomu, aby se daly finanční prostředky do firmy investovat, je musí podnikatel také mít k dispozici. A je nasnadě, že ne každý má takové úspory, jakých by mu k tomu bylo zapotřebí. A tak se to často neobejde ani bez půjčky.

Půjčit si? Proč ne? Jenže kde dotyčnému soukromníkovi půjčí? A jak získat hypotéku nebo nějakou jinou příhodnou půjčku? To už záleží na konkrétní situaci.

Všeobecně se dá říct, že čím více má podnikatel potíží, tím méně je tu finančních institucí ochotných mu nějaké ty finance poskytnout. A pro toho, kdo už to sám nezvládá, je tu nejednou už jenom hypotéka pro podnikatele od nebankovní společnosti. U té je totiž výhodou to, že se díky nezbytné zástavě nemovitosti nijak důkladně neprověřuje bonita žadatelů. Takže tu lehce uspějí i ti, kdo by kvůli svým nízkým příjmům, záznamům v registrech dlužníků, exekucím a dalším obtížím nikde jinde neuspěli.

Stačí jenom mít příjmy postačující ke splácení a zmíněnou nemovitost a zažádat si přes internet a rázem je tu možnost půjčit si až sedmdesát procent odhadní ceny oné zástavy. A to za velice flexibilní lhůty splácení a výše splátek, s možností předčasného splacení, s příznivými úroky a dalšími výhodami. A jistě není třeba dodávat, že je to neúčelová hypotéka, již lze použít na cokoliv, co s oním podnikáním souvisí.

A tak lze díky této nebankovní pomoci platit dluhy, modernizovat, investovat a věřit v to, že zase bude lépe. Až nastanou lepší časy a tato půjčka bude splacena.

Přejít nahoru