Nové FOTKY Mumifikovaných Těl Mimozemšťanů Nalezených V Jeskyni Na Náhorní Plošině Nazca

O muži, který objevil jeskyni s mumiemi a říkají mu Mary. Mario pátral po zbytcích starověkých civilizací na náhorní plošině Nazca od roku 1990. Podle jeho slov našel ve svých výpravách spoustu záhadných míst a tvrdil, že mnoho let prozkoumával nehostinné hory, prozkoumával jeskyně a četl všechny knihy o pláních Nazca a starověkých civilizací.

Když objevil vchod do této jeskyně, okamžitě si uvědomil, že je to něco jako hrobka. Uvnitř jeskyně našel dva sarkofágy. V jednom byly různé předměty, o kterých se dosud nemluví, a v dalších dvou mumií středního růstu a mnoha mumií malých humanoidů. Největší mumie v sarkofágu neležela poblíž s nějakým bílým práškem.

Jaime Maussean řekl, že mu Mario zakázal střílet a fotografovat, a odmítl ukázat jeskyni, ve které byl nalezen senzační nález. Stejně tak odmítá předat předměty nalezené v prvním sarkofágu.

Mario tvrdí, že neprozradil polohu jeskyně a ukázal jen desetinu toho, co tam objevil. Jeskyně má být prostornou halou, ze které do země vedou tunely, a ty jsi je ještě neprozkoumal. Obává se, že pokud vláda najde správné místo, jeskyně bude zničena.

zdroj: DailyMysteries

Přejít nahoru