Globalista Klaus Schwab: Svět se po COVIDu „nikdy“ nevrátí do normálu

V knize však jde dále a objasňuje, že finanční elita nikdy nedovolí, aby se život vrátil do normálu, což naznačuje, že postupné blokování a další omezení se stanou trvalými.

“Mnoho z nás přemýšlí, kdy se věci vrátí k normálu,” píše Schwab. “Krátká odpověď je: nikdy.” Nic se nikdy nevrátí k „zlomenému“ pocitu normálnosti, který vládl před krizí, protože pandemie koronaviru představuje zásadní inflexní bod v naší globální trajektorii. “

Globalista toto tvrzení prosazuje, přestože připouští, že hrozba, kterou představuje COVID, ve srovnání s předchozími pandemiemi bledne.

„Na rozdíl od určitých minulých epidemií nepředstavuje COVID-19 novou existenční hrozbu,“ píše.

Schwab objasňuje, že „čtvrtá průmyslová revoluce“ nebo „velký reset“ zásadně změní fungování světa. Píše portál Europe Infowars.

„Přicházejí radikální změny s takovými důsledky, že někteří vědátoři označovali éru„ před koronavirem “(BC) a„ po koronaviru “(AC). Budeme i nadále překvapeni jak rychlostí, tak neočekávanou povahou těchto změn – protože se vzájemně spojují, budou vyvolávat důsledky druhého, třetího, čtvrtého a více řádu, kaskádové efekty a nepředvídané výsledky, “píše .

Přejít nahoru