Zemmour: Francie potřebuje celostátní referendum o přistěhovalectví a převzetí moci od nezodpovědných soudců

Zemmour, politický komentátor, který získává jedny z nejvyšších hodnocení ve francouzských televizních zpravodajských programech, kritizoval francouzský stát za to, že umožnil cizincům z cizích kultur vést válku proti domorodému obyvatelstvu země.

Francouzský polemik poté navrhl dva způsoby, jak by Francouzi mohli znovu získat svou suverenitu.

“Nejprve musíme snížit sílu soudců.” Jsou to oni, soudci, kteří unesli svrchovanost lidu všemi nejvyššími soudy, které máme: Ústavní rada, Státní rada, Kasační soud, Evropský soud pro lidská práva a Soud Spravedlnost Evropských společenství. To jsou lidé, kteří rozhodují o francouzské politice místo francouzské vlády a místo lidí, “argumentoval Zemmour. Píše portál RMX.

“Zadruhé, jediným způsobem, jak obnovit suverenitu lidu, je referendum, zejména o přistěhovalectví.” Je třeba přijmout drastická opatření, která nám soudci nikdy nedovolí přijmout. Pouze lidé mohou být předvoláni, aby řekli, zda jsou pro nebo proti [imigraci]. “

Abychom se vrátili k „dnešní Gaullianově politice“, je nanejvýš důležité, aby byla zcela obnovena nezávislost francouzského národa, svrchovanost jeho obyvatel a autorita státu. Zemmour poté srazil Macronovu oddanost multiallelismu a globalismu.

Vzhledem k tomu, že průzkumy veřejného mínění ve Francii ukazují, že občané jsou v naprosté většině proti většímu přistěhovalectví, není Zemmour jedinou významnou osobností v zemi, která vyjadřuje hluboké znepokojení nad jasnými vazbami mezi masovým přistěhovalectvím a terorismem.

V pátek se tomuto tématu v rozhovoru pro BFMTV věnoval i bývalý francouzský prezident Nicolas Sarkozy, který tvrdil, že stát by měl „umístit právo na bezpečnost nad povinnost velkorysosti“.

“Jsem přesvědčen, že musíme důkladně renovovat náš imigrační zákon, abychom se přizpůsobili novému kontextu,” řekl.

“Bylo by moudré přemýšlet o krátkém moratoriu, využít tento čas ke konzultaci se všemi politickými silami, protože je to téma, které se týká každého, a vyslat zprávu Francouzům, že rozumíme jejich obavám.”

Přejít nahoru