Český vynález dobývá svět!

Tento zázrak se jmenuje OXYLIFE WATER – KYSLÍKOVÁ VODA. Obsahuje více než 120 mg
rozpuštěného přírodního kyslíku (O 2 ) na 1 litr vody. Jedná se o unikátní výsledek několika let práce, pokusů i omylů výrobce a držitele patentu tohoto zázraku světové úrovně, české firmy OXYLIFE WATER s.r.o.

Díky svým vlastnostem si KYSLÍKOVÁ VODA OXYLIFE WATER získala své příznivce a obdivovatele nejen v Česku. Bleskovou rychlostí se prodává v Africe i Asii a nyní dobývá trhy na dalších kontinentech naší modré planety.

Normální pitná voda H 2 O obsahuje 3-5 mg/l rozpuštěného přírodního kyslíku. KYSLÍKOVÁ VODA

OXYLIFE WATER se svým obsahem rozpuštěného kyslíku v hodnotě minimálně 120 mg/l se řadí na první místo světových produktů, jelikož žádná voda s přívlastkem „kyslíková”, vyráběná ve světě neobsahuje takové množství kyslíku na 1 litr vody jako KYSLÍKOVÁ VODA OXYLIFE WATER.

Dalším důkazem toho, že se jedná o unikátní a světovou technologii je výzkum provedený
dánským institutem, který potvrdil, že po 60 minutách z otevřené plechovky KYSLÍKOVÉ VODY OXYLIFE

WATER vyprchá z celkového objemu pouhých 20% O 2 a po 120 minutách 40% O 2 . Kyslík je tedy navázán na molekuly vody velmi pevně a to pro to, že tato unikátní technologie nepřidává kyslík do vody, ale vodu do kyslíku.

OXYLIFE WATER KYSLÍKOVÁ VODA v tomto nasycení kyslíkem získává naprosto ideální úroveň pH a to 7,43. Stejnou úroveň pH má lidská krev, což poskytuje organismu lepší hydrataci a dokysličení celého těla i mozku.

Na základě dokázaných účinků již vznikl zdravotní termín „Oral Oxygen Therapy” – tedy jednoduše řečeno, bylo prokázáno, že vstřebávání volného kyslíku přes trávicí soustavu a sliznice je (pro lidský organismus) účinnější než jeho krátkodobé vdechování.

OXYLIFE WATER KYSLÍKOVÁ VODA vznikla spojením dvou nejdůležitějších prvků pro lidský život.

Tedy vody a kyslíku. Velmi dobře známe, že ve vzduchu je obsah kyslíku stabilní cca. 20,9 % dle nadmořské výšky a, že bez vzduchu člověk vydrží jen pár minut a bez vody jen pár dní.

KYSLÍKOVÁ VODA OXYLIFE WATER je zázračné spojení v unikátní elixír života a pevného zdraví, dostupný pro každého již dnes v praktickém a plně recyklovaném obalu. Nejnovější technologie OXYLIFE WATER nám dávají příležitost být zdraví po celý rok.

KYSLÍKOVÁ VODA OXYLIFE WATER se úspěšně prodává po celém světě a to především proto, že se jedná o nový unikátní energetický nápoj 21. století, který je bezpečný pro Váš organismus bez vedlejších účinků…

Kyslíková voda OXYLIFE WATER vs onemocnění COVID-19.

V dnešní složité době, kdy se světem šíří koronavirus, lidstvo konečně pochopilo, jak důležitý je kyslík pro naše zdraví! Lidé trpí nedostatkem kyslíku a to nejen díky ochranným prostředkům.

Kyslíková voda OXYLIFE WATER dává možnost dodat tělu kyslík kdekoli, u vás doma, v autě, v kanceláři, v nemocnici nebo zdravotnickém zařízení.

Pomocí pravidelné konzumace Kyslíkové vody OXYLIFE WATER získáváte větší šanci, že si vaše tělo s tímto nepříjemným virem lépe poradí, protože bude mít dostatek kyslíku a tím silnější imunitu.

To co potřebuje každý z nás, ať je zdravotník nebo pacient je ZDRAVÍ.

Jsme výrobci unikátní Kyslíkové vody OXYLIFE WATER s obsahem kyslíku 120 mg/l, která je velice účinným nápojem, určeným pro zdravé i nemocné.

Kontaktujte nás na:
telefonu: +420 773 826 628
Přejít nahoru