Sexy Vánoce? 7 tipů na zajímavé erotické dárky, které zpestří váš milostný život svátcích

Mnoho průzkumů a statistik naznačuje, že stále více mužů i žen má problémy se sexuální krizí ve vztazích. Proč si tedy trochu neoživit svůj milostný život? Pochopitelně nemáme na mysli žádné “bočáky” a podvádění naopak oživit můžete mnohem jednodušší váš vztah. Zkusit to můžete i s těmito dárky.

Feromony

Feromony jsou přírodní látky, které jsou běžné u zvířat a slouží jako signál pro různé reakce. Málokdo však asi ví, že uplatnění najdou iu lidí a to na zvýšení sexuální atraktivity, nabuzení sexuální touhy po opačném pohlaví a zvýšení libida.
Dárkem, kterým určitě nic nezkazíte na Vánoce pro svého partnera či partnerku, je proto voňavka obsahující právě tyto feromony. Může jít o parfém s flakonem i jinou formu s přímou aplikací na pokožku, na výběr je množství značek.

Erotické hračky a hry

Spolehlivým dárkem na sexy Vánoce jsou erotické hračky. Pro ženy jsou ideální vibrátory, vibrační vajíčka či dilda, například i ve tvaru bonbónu nebo něčeho “vánočního”. Hitem těchto Vánoc budou různé Womanizer na dráždění intimních míst.
Muži zas mohou ocenit od partnerky jako dárek vibrační kroužky na penis, erekční kroužky a ti, kteří rádi experimentují, i různé masturbátory, například Fleshlight. Koupit si můžete i nějaké společenské erotické hry, kde se zabaví oba partneři.

Sexy prádlo a kostýmy

Pro ženu i pro muže jsou stejně výborným erotickým dárkem pod stromeček sexy kostýmy. Může jít o kostým policistu, hasiče, vojáka nebo něco exotičtější, například o kostým Tarzana. U žen “letí” letušky, servírky, školačky a pokojské.
Kostým však není jedinou alternativou, kterou máte k dispozici, pokud chcete oživit šatník. Vzrušení může zvýšit i sexy prádlo, zvláště u žen. Krajkové podprsenky, černé tanga nebo červené body dokážou muže pořádně rozpálit.

Pilulky na potenci pro muže

Možná na první pohled netradiční dárek, ale rozhodně takový, který zpestří Vánoce oběma partnerům. Řeč je o podpůrných přípravcích pro muže na potenci a erekci.

Dobrým příkladem je známá značka eJoy®, která nabízí hned dva typy takových produktů. Prvním jsou pilulky na potenci a erekci eJoy® a druhým pilulky na oddálení ejakulace a prodloužení pohlavního styku eJoy® LONG. Oba produkty jsou určeny pro muže, oba mají přírodní složení a oba můžete používat dlouhodobě.

Na jejich koupi není třeba jít za lékařem, objednat si je umíte přímo přes internet v oficiálním eshopu eJoy®. Koupě je bez receptu a celá objednávka je záležitostí jen pár minut. Je to tedy ideální dárek a překvapení pod stromeček v jednom!

 

Přejít nahoru