Papež František

Papež František před týdnem řekl, že vlastnické právo je druhořadé + VIDEO

Nad těmito jeho “ideologickými” vyjádřeními se netřeba divit.
Proč?

Podle jeho vyjádření by nejenže přestěhoval celou Afriku do Evropy, protože v Evropě je blahobyt a v Africe je chudoba, ale i proto, že v Africe je mnoho mladých lidí a Evropa stárne. Tvrdí to i liberální lídři EU, kteří smýšlejí palarélne s papežem.

Když vezmu v úvahu jeho tvrzení, tak jednoznačně můžeme dospět k závěru, že nejraději by rozdal všechno co si dosud evropané vybudovali pomocí jejich práce od nevidím do nevidím a podělili se ne s chudými Evropany, ale s chudými Afričany, kteří sem migrují.

Máš dva domy? Jeden dej africké rodině, jehož ti sem mimovládky přivezou.

Řeč o tom, aby Evropská unie pomáhala mladým evropským rodinám, aby se rodilo čím více dětí jsme od něj ještě neslyšeli a ani slyšet nebudeme.
Proč?

Protože pro něj rodina už není jen svazek muže a ženy, ale i svazek dvou stejných pohlaví, které vznikají iz příliš liberální rozmanitosti a volnosti v zemích, které on sám kritizuje pro jejich bohatství.

Jednoduše řečeno, vodu káže víno pije.

Myslím, že papež František není pro konzervativní smýšlejících lidí žádnou figurou, která by zaručovala a mohla propagovat křesťanské hodnoty, které jsou založeny na tradičních hodnotách, protože smýšlet konzervativní neznamená být zaostalcom, ale znamená to sociální distanc od perfidnosti zpolitizovaná křesťanského nebo jakéhokoliv fanatického liberalismu.

https://www.facebook.com/hricalubos1/videos/204907694584379

Autor: Lubos Hrica

Přejít nahoru