Jaké sexuální sny, se lidem zdají nejčastěji?

Pokud se vám často zdají sny se sexuálním podtónem a vy uvažujete, zda náhodou nemáte problém, můžete být klidní. Podle nejnovějšího průzkumu, který provedla stránka IllicitEncounters.com, jsou sexuálně sny zcela běžným jevem. Průzkumu se zúčastnilo tisíc mužů a tisíc žen. Ukázalo se, že ženy nejvíce sní o sexu s někým blízkým, většinou s nějakým kamarádem, zatímco muži zas nejčastěji sní o sexu se svou „ex“.

Deset nejoblíbenějších erotických snů žen:
Sex s kamarádem
Sex s kolegou
Sex s cizím člověkem
Sex se současným partnerem
Partner mě podvádí
Sex s ex
Sex s celebritou
Sex se šéfem
Skupinový sex
Sex s někým, koho nenávidíte

Deset nejoblíbenějších erotických snů mužů:
Sex s ex
Trapné sexuální sny, kde se něco pokazí
skupinový sex
Sex s celebritou
Sex na veřejném místě
Partnerka mě podvádí
Sex spojený s BDSM
Sex s kolegyní
Sex s kamarádkou
Sex s cizím člověkem

Zdá se tedy, že erotické sny jsou velmi časté. Až 93 procent dotázaných tvrdilo, že jejich mívají pravidelně. Více než čtvrtina lidí uvedla, že je má každých pár dní. Expertka na sex a vztahy Jessica Leoniová vysvětlila, že všichni máme rádi erotické sny. Podle ní odkazují na naše skutečné touhy. „Ženy mnohem častěji sní o sexu s někým blízkým, po kom tajně touží, zatímco muži raději přehodnocují jejich největší výhry a představují si minulé sexuální setkání s první láskou či jinými bývalými partnerkami,“ uvedla.

Muži i ženy stejně prožívají nejistotu v otázce, zda jejich partner / ka náhodou nepodvádí. „Muži touží po skupinovém sexu více než ženy a je také pravděpodobnější, že je budou pronásledovat minulé sexuální selhání, jako například neschopnost, pustit se do toho“, dodala Leoniová.

zdroj: casprozeny.cz

Přejít nahoru