Šikana

Časem si tato žena našla muže, asi o 20 let staršího. Byl to Čech s německým důchodem. Později se za něho provdala a rázem se z ní stala zajištěná žena, protože důchod jejího manžela dělal v přepočtu kolem 70 tisíc korun. Pochlubila se s tím kamarádkám na pracovišti a tak se tato informace donesla i její šéfové. Rázem byl se šikanou konec. Šéfová úplně otočila a chovala se jak její největší kamarádka. Došlo jí totiž že ztratila páku na buzeraci a také že při sebemenším útoku by její pracovitá a spolehlivá podřízená okamžitě z práce odešla. S šikanou vůči její osobě byl definitivní konec.

Podívejme se, co říká o šikaně Wikipedie:
V odstavci “Podstata a rysy” se píše:
Šikana může mít fyzickou i psychickou podobu a projevuje se ve všech skupinách věkových i sociálních.[3] Za určitých okolností může šikanování přerůst až do forem skupinové trestné činnosti (včetně zločinného spolčení) a v některých opravdu závažných případech nabýt i rysy organizovaného zločinu

Už podle této základní charakteristiky je jasné, že v případě tragikomedie Covid, šikanování obyvatelstva přerostlo do skupinové trestné činnosti státní a celoplanetární. Jde vpravdě o zločinné spolčení a centrálně řízený organizovaný zločin. Šikanování obyvatelstva je rozličné.

Zákaz vycházení, svobodného pohybu a srocování
Namátkou, třeba zákaz nočních výletů za svými sexuálními partnerkami. “Kam bych chodil?, Sex sám se sebou je přece nejúžasnější!”
Co vy mladí chlapi, vám to nevadí? Máte vůbec koule?

Ponižování spočívající v nošení nesmyslných dusítek a používání nových pozdravů
O účinnosti roušek toho už bylo napsáno dost. Jinak nevidím důvod, proč bych si měl zakrývat obličej jak islámské ženy, nebo v minulosti otroci Také nevidím důvod, proč bych měl používat nový loketní “pozdrav”. Tento typ odšťouchnutí měl v řeči gest vždy význam ve smyslu “uhni ty vemeno!” Je v tom symbolika, která postupně přechází do reálného života. Tímto gestem si nevědomky, štítivě odháníme svoje blízké a navzájem se k sobě chováme jako bychom byli prašiví psi. Toto vnucené chování je základem pro rozdělení společnosti. Na ty hodné, očkované s dusítkem na hubě a na ty zlé, s vlastním rozumem.

Znesnadnění dostupnosti léků
Remdesivir ve formě tablet byl až donedávna lehce dostupný, samozřejmě na předpis. Každý obvodní lékař mohl předepisovat Remdesivir, pokud by to uznal za vhodné. Podle rozhodnutí EU bude tento lék dostupný pod názvem Veklury. Veklury je prášek pro přípravu intravenózního roztoku, to znamená že bude dostupný pouze při hospitalizaci. Je jasné že dostupnost tohoto léku značně poklesla.
Otázka nedostupnosti léku Isopronosine u nás a dostupnosti v Polsku, se na Kydech prokydávala nedávno. Jen z těchto dvou příkladů je evidentní, že tato situace byla vytvořena účelově ve prospěch vakcín.

Dobrovolně povinné vakcíny
Nebudu opakovat to co napsali jinde, protože na téma vakcínové autodestrukce mám pravdivou historku ze života. Před patnácti lety jsem si nechal vnutit tetanovku. Velmi těžce jsem ji odmarodil. Když jsem se po pěti týdnech zmátožil, vzpomněl jsem si že moje babička si nechala od socialistické soudružky lékařky píchnout vakcínu proti chřipce. Po ní ulehla a za pět dní ji vynesli nohama napřed. Tohle stručné vyprávění jsem pak povyprávěl u kafe jedné známé i se všemi podrobnostmi. Ta časem na tento poučný příběh zapomněla a loni si nechala kvůli banálnímu úrazu píchnout tetanovku. Další den ochrnula a pak se dva dny po domě pohybovala plazením. Ale protože je snaživá, i chodit se pak pomalu naučila. Nojo, takový jsem já, nikdy nic neříkám zbytečně. Tak na tuto příhodu klidně zapomeňte, však si na ni vzpomenete až bude pozdě!
Také zapomeňte na varování tohoto článku.

Znemožňování podnikatelské a výdělečné činnosti,
v důsledku zavřených restaurací a obchodů a jejich subdodavatelů. Obchod se spojovacím materiálem by snad mohl nařízení obejít, pokud by prodával třeba trvanlivé bagety a sendviče pro řemeslníky, aby nepadli hledem. Bohužel, na restaurace které neuposlechly zákazu, jsou pořádány přepadovky černooděnců, jak na teroristy z Islámského státu.
Situace s veřejným stravováním je teď horší jak za totalitních komunistů. Tehdy bylo kde se najíst. Kdo se nechtěl nechat otrávit šidícím a neochotným personálem ve stylu “Vrchní, prchni” a “Restaurace u Nudle” Felixe Holzmanna, jedl schnitzel-sandwich. I já jsem se při cestování vrátil k tomuto osvědčenému způsobu stravování. Napakovaný řízkama v chlebu, jabkama ze sklepa a kávou v termosce, vyrážím do terénu.

Zadlužení státu
Toto zadlužování už běží. Snížený výběr daní a zvýšené náhrady podnikatelům a nemocnicím za ošetřování nemocných s covidem, jiný výsledek nedá. To bude muset někdo zaplatit. Kdo asi?

Znemožnění okamžitých nákupů náhradních dílů při havarijních stavech domovních instalací
V případě nutné a neprodlené potřeby koupit nějaký banální náhradní díl, třeba fitinku za dvacku bez které vám nepoteče voda, nebo jistič za tři stovky, zajisté každého potěší že mu prodejnu zavřel PES. Nikdo neví jaká omezení vymyslí ti vládní “odborníci” kteří kromě šikanování neumí vůbec nic! Jistěže, díl se dá koupit na webu, nebo objednat u řemeslníka, ale budete si muset pár dní počkat, namísto okamžitého nákupu potřebného a výměny.

Hrozící ekonomický kolaps státu
Jediným výsledkem těchto represívních opatření bude, že se staneme z vnucené vlastní vůle žebráky. To vám nedochází?
Uvědomuje si veřejnost s dusítky na obličeji, že jsou obětí šikany? Většina lidí ze strachu a bezvýchodnosti situace odkývá a dodržuje všechny nesmysly které si státní a nadnárodní fašistická klika vymyslí. Stalo se mi při jízdě autem, že na mne blikala, troubila a na čelo si dlaní plácala protijedoucí řidička, protože jsem neměl dusítko na hubě. Strach jí zatemnil mozek do té míry, že jí nedošlo že obě naše auta mají pylové mikrofiltry.
Chápu že infekčně vnímaví lidé mají strach. Kvůli němu rázem zapomněli na velkohubé vládní kydy o demokracii a nechají se šikanovat jak malí školáci. Podle demokratických principů logicky odvodím, že kdo má strach, ať sedí doma! Proč by lidé kteří jsou od přírody imunní vůči nákazám, měli sedět zaryglovaní doma?
Protože patřím mezi infekčně vnímavé a už před mnoha lety jsem prohlédl podstatu farmakomafie, vyvinul jsem vlastní léčebný systém.

Se získáváním znalostí mizí strach
Používáním této metody můj strach z infekčních nemocí zázračně zmizel. podobně jak strach šikanovaná ženy ze své nadřízené, o které jsem psal v úvodu tohoto článku. Pokud někdo praktikuje nějakou jinou léčebnou metodu, měl by ji zveřejnit, protože právě kvůli těm vystrašeným lidem je tragikomedie Covid tak úspěšná.
Pamatuju si na šikanovaného spolužáka z učiliště. Na moji otázku proč si to všechno nechává líbit, se trapně červenal a koktal že to není šikana, ale sranda. Podobně si šikanu nechce přiznat kovidšikanovaná část národa a mele nesmysly o účinnosti dusítek a smysluplnosti různých zákazů.
Fašismu, který začíná touto šikanou, nelze zabránit hrou podle jejich pravidel. Nemá žádný smysl se nechat fotit na demonstracích. Jedinou možností je vnutit protivníkovi vlastní pravidla hry. Je nutné vyhlásit:

Lockdown na vládu!
Stačí k tomu generální stávka a zásady pasívního odporu, tzn. nikde se neukazovat a čekat doma až tento mizerný stát zkolabuje. Taková stávka se odehrála před pár lety v Řecku. Řecko před kolapsem zachránil narychlo odhlasovaný zákon, který kvalifikoval nechození do práce jako trestný čin. Dnes je ale jiná situace a jiná doba. Dnes se dá stávka bezpečně promarodit. Obávám se ale, že a priori defekovaná většina obyvatel České ovčí farmy, na to není připravena!

 

autor: mudrland Wenca

Přejít nahoru