Je to Ufo nebo Batman balón?

Ukazuje neidentifikovaný stříbrný objekt ve tvaru štítu, který se nepodobá žádnému známému konvenčnímu letadlu. Obraz označený jako „Neklasifikováno a pouze pro oficiální použití“ byl v souladu s dalšími uniklými zprávami o neidentifikovaném stříbrném „kostkovitém“ objektu, který skvrnitě visel nehybně nad oceánem.

Je to ale opravdu oficiální fotografie UFO nebo existuje nějaké jiné vysvětlení? Chtěli jsme se dostat na dno tajemství, strávili amatérští detektivové na sociálních médiích poslední dva týdny analýzou obrazu a hledáním možných odpovědí na internetu.

Netrvalo dlouho a někdo našel něco, co vypadalo, že má stejný tvar jako záhadný objekt – novinka mylar Batmanův balón. Níže si můžete prohlédnout propagační obrázek produktu – může to být perfektní zápas? Zatímco někteří zůstávají přesvědčeni, že to tak je, jiní si nejsou tak jistí – poznamenává, že malý heliový balón by bylo téměř nemožné fotografovat ze stíhačky pomocí mobilního telefonu ve vzdálenosti 10,66 km. Co si myslíte – byla záhada vyřešena? Píše portál Unexplained.

Přejít nahoru