Díky eJoy® LONG si můžete dopřát radovánky i ve vyšším věku. Jak funguje?

Sexuální život ve vyšším věku je, ať už z pohledu mužů nebo i žen, stále tématem, která je spíše tabu, jako živou diskusí se zajímavými tipy a radami. U obou pohlaví to má mírně odlišné důvody, ale speciálně u mužů třeba brát v úvahu hlavně mechanismus fungování ztopoření. Ten výrazně ovlivňuje možnost naplno si užít sexualitu.

S přibývajícím věkem potence klesá
To, proč je s přibývajícím věkem u mužů sexuální život na sestupu, má v principu dvě příčiny. První je postupný pokles produkce hormonu testosteron. Tento typický mužský hormon zřejmě není třeba příliš obšírně představovat, je známý pro svůj účinek na fyzickou výkonnost, objem svalů i libido, čili sexuální apetit.
Co však třeba připomenout, je pokles jeho přirozené tvorby. To ve výsledku znamená snížení libida a s tím i snížení potence. Ruku v ruce s tím jde i druhá příčina, proč muži ve vyšším věku mají problém s kvalitou sexuálního života. Jde o zhoršení mechanismu erekce, konkrétně zhoršení prokrvení pohlavního údu.
Toto zhoršení je důsledkem oslabení schopnosti cév rozšířit se a zvýšit objem cirkulace krve. Týká se to i intimních partií, čili výsledkem je zhoršení prokrvení pohlavního údu a tím pádem pomalejší nástup erekce, její horší tvrdost a problém s jejím udržením.

S eJoy® LONG budete znovu “mladíkem”
Řešením pro muže, kteří potřebují působit na obě zmíněné příčiny a rizikové faktory, může být přírodní preparát eJoy® LONG. Ten má podobu orálních tablet.
Jejich základem je trojice rostlin Kotvičník zemní, Řeřicha peruánská a Asijský ženšen. Jedná se o bylinné afrodisiaka, které stimulují tvorbu testosteronu a jeho přirozenou hladinu v organismu, takže působí i na libido a sexuální apetit. Díky ženšenu také přichází k prodloužení erekce a oddálení ejakulace, také ke zvýšení vzrušení.
Tyto bylinky jsou doplněny o dvojici aminokyselin L-Arginin a L-Citrulin. Obě podporují tvorbu oxidu dusnatého což je látka specificky zodpovědná na zlepšování průtoku krve v cévách. Výsledkem je zlepšení erekce, ať už jejího nástupu nebo tvrdosti. Na doplnění pozitivního efektu na potenci jsou v preparátu obsaženy i vitamíny C a D.
Takto připravený “koktejl” látek je 100% přírodní a s maximálně přirozeným účinkem. eJoy® LONG získal i certifikát Úřadu veřejného zdravotnictví SR.
Ten prokazuje, že přípravek se svým složením řadí mezi nejkvalitnější přírodní produkty na podporu potence na trhu. Na rozdíl od mnoha jiných produktů nehrozí při jeho užívání bolesti hlavy, nevolnosti, zarudnutí pokožky či jiné rizikové nežádoucí účinky. To jistě ocení právě muži ve středním a vyšším věku.

Proč eJoy® LONG a ne konkurence?
Na závěr se možná zeptáte, proč byste měli sáhnout právě po značce eJoy® LONG a nevybrat si některý z konkurenčních produktů, vždyť na trhu je nabídka téměř nekonečná. Odpověď by se dala shrnout do jediného slova: zkušenost. Právě zkušenost je tou jistotou, na kterou by se měli muži ve vyšším věku spoléhat v ložnici nejvíce.

Nejde přitom o věkovou zkušenost, ačkoli pochopitelně milování je jistým způsobem umění, kde věkem získané dovednosti jsou při uspokojení ženy více než mladická nevybúrenosť. Jde však spíše o zkušenost se samotnou značkou eJoy®, která je tu už 5 let.

Její nejnovější produkt, eJoy® LONG, je sice na trhu o něco kratší, ale právě díky tomu se dlouholeté zkušenosti výrobce mohli naplno projevit ve vylepšeném složení a širším účinku. Značka je jistotou, že se nejedná o žádné placebo či nekvalitní kopii, ale o originální přípravek. Je třeba dodat, že s minimálním rizikem nežádoucích účinků.

Velkým plusem je i jednoduchá koupě. Nemusíte nikam osobně jít, eJoy® LONG koupíte z oficiálního eshopu, nepotřebujete mít ani recept a absolvovat vyšetření u lékaře. Do pár dní máte tabletky doma a můžete je začít užívat. Stačí si dát 2 tablety půl hodinu před plánovaným pohlavním stykem a můžete jít rovnou “do akce”.

Navíc, výrobce si je natolik jistý kvalitou, že pokud nebudete spokojeni s účinky, vrátí vám peníze. I takto se projevuje zmíněná zkušenost a výhoda před konkurencí!

(PR)

Přejít nahoru