Vědma Baba Vanga předpověděla výbuch v Černobylu i rozpad SSSR: Co nás čeká v roce 2021?

I když někteří jejím schopnostem nevěří, nelze popřít, že se její věštby z 85 % vyplnily. A to lidem sdělila, co se stane až do roku 5079. Poté pak nastane apokalypsa a svět skončí. Začněme proto raději s pozitivními zprávami. Podle webu Yearly-Horoscope.org Vanga tvrdila, že se právě nyní blíží věk, ve kterém bude vynalezen lék na zákeřnou nemoc.

„Na začátku 21. století se lidstvo nadobro zbaví rakoviny. Přijde den, kdy bude rakovina svázána železnými řetězy,“ vyslovila se. Stejně tak by měl brzy pokročit vesmírný výzkum. Ten jednou prý pokročí natolik, že se lidstvu podaří objasnit původ života na Zemi. Jenže ne všechna proroctví Baby Vangy jsou samozřejmě pozitivní.

Hned toto následující je bohužel velmi reálné. V roce 2021 by totiž mělo dojít k dosud největší ekonomické krizi v novodobé historii. K té už lidstvo letos nakročilo kvůli pandemii koronaviru, která decimuje celý svět. Rozpočty všech zemí, měst, firem i živnostníků jsou seškrtávány. Spousta zaměstnanců je propouštěna, lidé živoří a v krajních situacích páchají sebevraždy.

Více na blesk.cz

Přejít nahoru