Klára Samková: Vy umělci a vzdělanci, i kdyby Zeman poblil korunovační klenoty, bude to menší škoda než to, co pácháte vy!

Problém je podle ní v tom, že „páni umělci se ještě neprobudili ze sladkých devadesátých, bojí se nebezpečí z druhé strany světa a o nebezpečí, co máme na prahu, statečně lžou“.

Tím se podle Samkové liší asi od 90 % národa, který to vidí úplně naopak „než tento výkvět národa“. „A ze kterého ‚výkvět‘ dělá tak akorát debily, kterými je možno pohrdat,“ uvedla Samková.

To je podle ní shrnutí celého problému, ve kterém jde národu o přežití. „Elitě“ jde o Zemana. „Prostě rozdílné životní hodnoty,“ podotýká Samková.

Pozoruhodné podle ní také je, že Tibet je hit už cca 26 let. „O zhůvěřilosti vynucované islámem po celém světě se nestará z nich nikdo, naopak kdo je proti islámu, tak je podle pánů umělců nacista, rasista a xenofob neuznávající lidská práva,“ upozorňuje advokátka.

„Jo! Propagovat lidská práva vraždit, prodávat děti, podporovat incestní homosexualitu, pedofilii a masové ponižování a týrání žen, o krvavém týrání zvířat nehovoře, to vše pokryto náboženskou daní ve prospěch muslimů, která je už zavedena i tady, aniž by si toho někdo všiml, to vše je v pořádku, o tom se nemluví, a kdo o tom mluví, tím se intelektuálně pohrdá,“ píše dále Samková.

A dodává: „Pravda je ovšem taková, že i kdyby Zeman byl ty korunovační klenoty poblil, tak škoda a nebezpečí z takovéhoto počinu je úplně marginální vůči tomu, co svým agresivním pokryteckým intelektuálstvím pácháte vy, vy umělci a humanitní vzdělanci!“

Celý text příspěvku Kláry Samkové na jejím facebookovém profilu:

Ještě úvaha k našim divadelníkům a jejich petici:

Problém je asi v tom, že páni umělci se ještě neprobudili ze sladkých devadesátých, bojí se nebezpečí z druhé strany světa a o nebezpečí, co máme na prahu statečně lžou. Čímž se liší asi tak od 90% národa, který to vidí úplně naopak než tento výkvět národa a ze kterého “výkvět” dělá tak akorát debily, kterými je možno pohrdat. Což je tak asi shrnutí celého problému, ve kterému jde národu o přežití. “Elitě” jde o Zemana. Prostě rozdílné životní hodnoty..

Pozoruhodné také je, že Tibet je hit už cca 26 let, o zhůvěřilosti, vynucované islámem po celém světě, se nestará z nich nikdo, naopak kdo je proti islámu, tak je podle pánů umělců nacista, rasista a xenofob neuznávající lidská práva. Jo! Propagovat lidská práva vraždit, prodávat děti, podporovat incesní homosexualitu, pedofílii a masové ponižování a týrání žen, o krvavém týrání zvířat nehovoře, to vše pokryto náboženskou daní ve prospěch muslimů, která je už zavedena i tady, aniž by si toho někdo všiml, to vše je v pořádku, o tom se nemluví a kdo o tom mluví, tím se intelektuálně pohrdá.

Pravda je ovšem taková, že i kdyby Zeman byl ty korunovační klenoty poblil, tak škoda a nebezpečí z takovéhoto počinu je úplně marginální vůči tomu, co svým agresivním pokryteckým intelektuástvím pácháte vy, vy umělci a humanitní vzdělanci!

zdroj: parlamentnilisty.cz

Přejít nahoru