Vydírat a odírat! Novotného kamaráda sebrala policie, zavařil si!

Proč ho lidi nesnáší? Je to snadné. Mike Pán totiž svými videi, v nichž nepřetržitě porušoval dopravní předpisy, následně na příslušníky městské policie chrlil paragrafy a chlubil se, že se umí vyhnout všem pokutám, propagoval takzvané pojištění proti pokutám.

Nešlo ale o žádné pojištění, nýbrž s jistým Petrem Kocourkem provozoval družstvo nazvané Česká vzájemná pojišťovna motoristů, jehož prostřednictvím v podstatě odírali své důvěřivé klienty-řidiče.

Mike Pán, dříve Mikael Oganesjan, s Kocourkem sice tvrdili, že mají přes 40 tisíc spokojených klientů, jimž se svým právním týmem vyřešili 98 procent přestupků. Pravda byla ale taková, že do své sítě chytili přibližně 2 tisíce nešťastníků, kteří se v lepším případě vybodovali a přišli o řidičské oprávnění, v tom horším řeší exekuce, protože Mike Pán s Kocourkem shrábli peníze, ale nebyli schopni nic vyřešit.

To je zřejmé i z různých internetových diskusí, kde si pojištěnci stěžují, že kvůli povedené dvojici dluží na pokutách a nákladech řízení desítky tisíc korun a pánové nyní prý dělají mrtvé brouky.

 

Na jejich údajné podvody roky upozorňoval i moderátor Petr Vojnar, který o jejich počínání natočil několik desítek videí, a dokonce požádal i Pavla Novotného, jako bojovníka za spravedlnost, aby se k němu připojil. Ten ho ale údajně měl odbýt, že proti Pánovi nepůjde, protože – a teď pozor – jsou kamarádi.

zdroj: zastavmezlodeje.com

Přejít nahoru