Vláda USA konečně přiznala, že marihuana skutečně zabíjí rakovinu + VIDEO

Od teď tuto rostlinku můžeme oficiálně považovat za uznanou prevenci a léčbu na rakovinu.

Podle Amy Willisová věnující se poradenství v oblasti rakoviny, vláda USA právě přidala informace o používání marihuany a kanabinoidů (účinných látek v marihuaně) na své oficiální webové stránky.

Jak uvádí:
“Národní institut zdraví, který je součástí amerického ministerstva zdravotnictví, v současnosti již uvádí, že kanabinoidy jsou užitečné při léčbě rakoviny a vedlejších účincích onkologické léčby. Užívat konopí lze tak ve formě inhalace, jakož i v pečených produktech, pitím čaje nebo postříkáním si výtažků pod jazyk. ”

Zdravotní účinky konopí
Stránka amerického Národního institutu zdraví (NHI) dále uvádí seznam zdravotních účinků marihuany.

Jde zejména o následující:

zmírňování stresu
úleva od bolestí
potlačování zánětů
antivirální účinky
snižování úzkosti
protirakovinné účinky
uvolňování svalových křečí při skleróze multiplex
mnohé další

Kromě toho, stránka uvádí laboratorní testy, které zjistily, že marihuana úspěšně ničí mnohé typy rakoviny.

Tak, jak marihuanu doporučovali několik vědecké studie již před 10 lety, letos už i Národní institut pro zneužívání drog aktualizoval své publikace.

Uvádí v nich, že marihuana zmenšuje nádory zabíjením rakovinových buněk, což znamená, že pacient již nebude možná muset podstoupit chemoterapii a bude se moci léčit pomocí marihuanového extraktu, který se aplikuje ve formě oleje kapáním na jazyk.

Takže teď, když už i vláda USA oficiálně přiznává protirakovinné účinky marihuany, změní svůj postoj k této bylince další vlády ve světě, včetně Slovenska?

Marihuana je neskutečně prospěšná rostlina. Nemá žádné vedlejší účinky a efektivně léčí mnohé vážné zdravotní problémy, včetně rakoviny.

Je proto naší povinností bojovat za mnoha trpících pacientů, kterým mohou terapie založené na marihuaně výrazně pomoci v léčbě.

https://www.youtube.com/watch?v=0tghUh4ubbg&feature=youtu.be

Přejít nahoru