Nejnovější CZ/SK alternativní sociální síť Altergon.cz

V poslední době se objevují další sociální platformy, jako Mewe, Signal, nebo Threema. Jejich hlavní výhodou je spolehlivost a jednoduchost. Disponují také tím nejdůležitějším, čímž je svoboda projevu, tedy nulová cenzura a právo sdělovat vlastní názor, bez jakéhokoliv omezení a z tohoto hlediska v jakékoliv podobě.

Nejnovější českou/slovenskou sociální sítí je Altergon.cz. Sociální síť Altergon je vyvinuta s jednoduchosti, oslovující všechny věkové kategorie, bez omezení a nestrannosti pro jakýkoliv úhel pohledu sdíleného obsahu, kromě toho silně nevhodného.

Alternative Go On (AlterGON.cz) – prostor, kde i v 21. století se snaží politici, média a falešný tzv. “fact-check” ovlivňovat svobodné myšlení a přístup k informacím. Díky alternativě, která nezná omezení se stále daří společnost informovat. I to se bohužel rychle stalo trnem v oku lidem, kterým na nás příliš, možná až nezdravě moc “záleží” a přejí si pro nás to nejlepší, díky absolutní likvidaci svobody projevu, agresivním úpravám zákonů a udržení totalitního směru slabých ovcí za každou cenu a v jakémkoliv odvětví lidského bytí.

Informovanost a ověřování si skutečných informací se stává v dnešní době něčím nepostradatelným a z velké části nezbytným, kdy jsme v převážné většině schopni hltat vše v hlavním televizním proudu šílených médií / mainstream. Pomyslná voda pravdy vyschla, a jak jistě chápeme, vodu k přežití v takové situace nelze postrádat delší dobu.

I zde má vše svá řešení, třeba i ta alternativní. Po ověření si obou protipólů s upřednostněním, či pro někoho silným přemáháním můžeme snadno zjistit, že svoboda projevu je cennější, ale zároveň i ohroženější, bnež kdykoliv předtím. Informace si tedy vyčítejmě z spolehlivých zdrojů, nikoliv jen z tv. V takovém případě vás čeká spousty dobrých i špatných překvapení, které něčí mysl konečně osvobodí.

Nejnebezpečnější člověk je člověk nevědomý – Altergon.cz

Obraz šelmy, jako mediální propaganda předem utvořených scénářů, nebo naopak neúplných, sestříhaných, či jinak ovlivněných není tou cestou k poznání, ani neurvalí politici s neustálým manévrováním v postranních úmyslech, které se vždy odhalí až v poslední chvíli, kdy je většinou pozdě.

Nezapomínejme, že mlčení znamená váš tichý, a většinou konečný souhlas.

Děkujeme za vaši podporu a šíření nové CZ/SK sítě.

Autor: Anděl Petr

Přejít nahoru